Прелестната Теодора Мудева е новата Кралица на Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:18 / 17.07.2018
4175
17-годишната възпитаничка на ГПАЕ "Гео Милев" Теодора Мудева е новата "Кралица на Бургас". Тя плени жури и публика в провелия се в неделя конкурс за красота в морския град. Нейни подгласнички станаха 19-годишната Джесика Гюмишева и 17-додишната Джулия Мицова - съответно на 2-ро и 3-то място.

С лентата "Лице на публиката" се окичи Мариела Калоянова от Френската гимназия в Бургас. 

Конкурсът "Кралица на Бургас" се проведе в препълнената зала на Летния театър. Водещ бе Руслан Мъйнов, а публика и жури имаха възможността да се насладят не само на красотата на участничките, но и на две впечатляващи шоу програми.

За доброто настроение на гостите между част от турове пък се погрижи очарователната Нелитa, която направи промоция на най-новата си песен Can't hide.

Сред журито се бяха собственичката на МА Интерсаунд и лицензиант на конкурса Мис България, г-жа Ирина Папазова, филмовият продуцент Джанфранко Пиерантони, Мисис Бургас 2018 Вержиния Иванова, директорът на спортното училище в Бургас г-н Димитър Костов и др.

Събитието премина със съдействието на община Бургас, а финалистката ще представя града на националната надпревара МИС БЪЛГАРИЯ 2018г.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).