Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Премерихте ли си букетите?
Автор: Екип Burgas24.bg 14:56 / 08.03.2018Коментари (0)2271
©
Букетът на снимката е изработен от Благовеста Златева
В разгара на Осми март сме. Денят,  в който по размера… на букета си личи коя от нас колко е слушкала през годината. Радваме се на цветята като децата на коледните си подаръци. Не само се радваме. Гордо си ги разнасяме по улицата. Да се покажем. Да докажем колко добри сме били!

За красив аксесоар на цветята сме смъкнали размера на полата. И  прическа сме си спретнали. Уговорили сме я от няколко месеца. И как  иначе, Осми март е веднъж в годината. А ние сме толкова красиви, трябва да го покажем. Маникюрът е готов. Педикюрът също (какво като е зима, винаги има възможност някой да ни надникне под чорапите). Осигурили сме и перфектния грим за "естествено“ подчертаване на чара ни.

И ето! Муцка! Пред огледалото стои една истинска красавица, заслужаваща най-красивият букет! Нали?

Вкъщи Милото подарява любимата червена роза. Денят започва добре! Вземаме я в себе си по път за работа. Носим я като трофей! На работа, колегите взели по един карамфил. О, да! Букетът нараства. Мениджър съм на отдел. Шефът подарява няколко лалета с красива фльонга. Вече водим в битката. Размерът още не ни удовлетворява, но денят е само преполовен.  Влизат няколко доволни клиенти с гербери. Грабваме бързо и тях. Оглеждаме букета от ляво, от дясно. В офиса няма по-голям!

Отиваме да обядваме, вземаме букета със себе си! Нека всички видят що за жена сме! На връщане към офиса минаваме покрай цветарски магазин. Оглеждаме се в стъклото. О, не! Срам! Зад нас има жена с няколко цветя повече в букета си! Бързо, без да ни видят колежките, влизаме в цветарския магазин. Вземаме още две-три рози (освен количество, букетът ни трябва да покаже и качество). Ситуацията е спасена!

Прибираме се в офиса. На бюрото ни чака букет. Милото е толкова романтичен! Засвидетелства любовта си и пред колегите! Слагаме бързо букет в букет и сега вече сме ненадминати. Довечера сме на парти с приятелките! Какво ли ще кажат за размера… на нашия букет. Каквото и да кажат, си знаем - има значение!

Всичко върви прекрасно. Ние сме били толкова добри! Но с какво? Кога последно сготвихме на Милото, да не говорим да му направим закуска? Кога последно гледахме това, което иска той вечерта, преди да си легнем? Кога последно го окуражихме в това, с което се занимава? Кога последно му подарихме нещо? Кога последно му казахме, че е най-перфектният на света? 

Кога му казахме последно "обичам те" - е лесно, сутринта, когато ни подари букета!

Гледаме букета и си казваме: толкова сме добри, че нищо от гореизброеното не можа да събори размера на това, което заслужаваме. Обещаваме си следващата година да сме по-добри с милото (което направо не можем да си представим какъв букет означава) и продължаваме да планираме представянето си вечерта.

Честит Осми март, дами!

Бъдете обичани, но и обичайте! Бъдете усмихнати, но и усмихвайте! Бъдете красиви и красете с добротата си света всеки ден! Не само днес!

Източник: Мануела Манчева








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2018 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: