Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
През есента започва изграждането на Северния обход на Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 14:21 / 01.05.2018Коментари (2)3969
"Ще реализираме идеята на Димитър Николов за скоростни пътища до общините в региона“, заяви министър Нанков

"За нас е изключително важно да изведем трафика от Бургас и затова е приоритет изграждането на Северния обход на град“. Това заяви при посещението си днес в Бургас министърът на регионалното развитие Николай Нанков. Той допълни, че в момента се работи по подробния устройствен план и до края на юни ще бъде обявена процедурата по инженеринг. Ако няма обжалване, през есента ще стартира изграждането на северния обход, който ще свърже северното с южното черноморие.  

Не само подкрепям идеята на кмета Димитър Николов за четирилентови пътища от Бургас до общините в региона, но я обсъждаме и с вицепремиера Томислав Дончев. Ще реализираме тази идея- скоростни пътища, които да свързват общините с Бургас“, заяви още министър Нанков. Той допълни, че реализирането на тази идея ще даде път и на много други регионални проекти.

Министърът на регионалното развитие, кметът на Бургас, инж. Дончо Атанасов и бургаските депутати от ГЕРБ, направиха инспекция на реконструкцията на пътния участък Ветрен – Бургас. Ремонтът на отсечката ще приключи до 5 юни.

"Обходът на Ахелой е в график, до 18 ти май ще приключат всички дейности и за летния сезон двете отсечки ще са готови. За обхода на Поморие също има избран изпълнител, но текат обжалвания. Нашата цел е до следващия туристически сезон да приключим с обхода на Поморие и северната дъга на Бургас“, заяви още министър Нанков. Той допълни, че над 100 млн. лв. са инвестирани в пътна безопасност и изграждане на пътища в Бургас и региона.  

Готов е и техническия проект за пасарелката на Атия и до края на май ще започне строителството. "Между 8 и 10 % от всеки проект отделяме са за пътна безопасност“, каза още регионалният министър. Той съобщи още, че започва проектирането на шумоизолираща стена в Сарафово, заради многобройните жалби на граждани от шума на самолетите.  

 








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 01.05.2018 г.
0
 
 
Тия дупета дето са се изпъчили за снимката, да вземат да оправят пътищата от междуселищната пътна мрежа, че са заприличали на гробища. Седнали да се пляскат само на магистралите, да могат тлъстите им софийски задници да стигат колкото може по бързо до морето, а хората от селата и малките градове-кучета ги яли. Половин час след като направиха снимките и платените си репортажи, на място да работят я имаше 10-15 човека а преди това бяха над 100 тюфлека/в това число и журналята/. Порнография!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: