Прибраха на топло чергар, свил дамска чанта в Слънчев бряг

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:29 / 16.08.2016
929
Окръжен съд - Бургас определи мярка за неотклонение "Задържане под стража" спрямо Митко Ангелов. Той е привлечен като обвиняем, че в Слънчев бряг, след предварителен сговор и в съучастие с Г. Б., действайки като съизвършител, откраднали дамската чанта на М. К..
За престъплението се предвижда наказание "Лишаване от свобода", от пет до петнадесет години.

По мнението на Бургаският окръжен съд, събраните към настоящия етап от разследване доказателства по делото, установяват участие на обвиняемия Ангелов в престъплението, предмет на разследването.

Бургаският окръжен съд отчита, че съществува реална опасност обвиняемият да извърши ново престъпление или да се укрие. Ангелов е личност със завишена степен на обществена опасност. Многократните му осъждания свидетелстват за утвърдени престъпни навици, като деянията му са насочени срещу чуждата собственост. Съдът отчете, че обвиняемият не разполага със законен източник на доходи и няма образование и професия. След извършване на престъплението, Ангелов е направил опит да се укрие първоначално в палатки, до гробището в Несебър, след това избягал от търсещия го полицейски патрул и е намерен в лагер, в землището между селата Сини ред и Козичене. Няма уседнал начин на живот, обитава палаткови лагери.

Определението на Окръжен съд - Бургас може да бъде обжалвано или протестирано пред Апелативен съд - Бургас, в тридневен срок.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Затварят за движение това бургаско кръстовище
Ученик почина от инфаркт в Бургас, подозират, че е пушил друсан ч...
Германските туристи се завръщат на Черноморието ни
Средната заплата в Бургаско мина 1700 лева
Ремонтират базата на Колежа по туризъм
Евтим Милошев се срещна с председателя на Българската хотелска ас...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).