Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Прибързаността е забранена за една зодия днес
Автор: Екип Burgas24.bg 09:05 / 19.07.2021Коментари (1)2525
©
Дневен хороскоп за 19.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не прекалявайте в исканията си към хората от вашето обкръжение, заради стремежът си непременно да блеснете. Трябва да се предпазите от разпиляване на вашето работно място, за да не провалите големите си доходоносни проекти. Помислете си дали няма да се натоварите с непосилни задачи и да си създадете проблеми. Вечерта очаквайте романтична среща. В личният ви живот ще възникнат усложнения, заради интриги, свързани с изневяра. За пореден път трябва да се откажете от секса, защото няма да срещнете взаимност у партньорите си.

ТЕЛЕЦ

Имате възможност да си извоювате доходна работа, стига да е назрял момент за промяна. Ще я приключите бързо, ако се отдадете отговорно само на заниманията си на работното място и не се разпилявате в странични и незасягащи в разговори Заредете с нови сили и обогатете знанията си. Не се разсейвайте с незначителни занимания. Вечерта си останете у дома и създайте приятна обстановка за близките си. Обърнете внимание на децата си, поканете си гости. Не се лишавайте от приятните интимни мигове с любимите хора и от сексуалните наслади.

БЛИЗНАЦИ

Отново ви предстои ден, изпълнен с противоречия, част от тях създадени от вас, но обратими, ако сте упорити. Възможни са нови делови предложения, които са ви полезни и помагат за успешното завършване на работата ви. Бъдете сдържани, за да избегнете загубите. Денят не е благоприятен за обзавеждане или освежаващ ремонт на офиса. Може да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Денят носи за новобрачните, щастливи години съвместен живот. Сексуалните удоволствия са добра възможност да докажете отново чувствата си. 

РАК

Денят е благоприятен за разкриване на нови възможности за работа, които не бива да пренебрегвате. Пътуване, дори и непланирано е успешно. Ако ви предложат нови източници на приходи, не ги отказвайте. Следобед отново ще ви липсва настроение, заради известна прибързаност, която ви е попречила. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Предразположете интимния си партньор към сексуални удоволствия. Ще изгладите недоразуменията.

ЛЪВ

Успехът изисква от вас да сте тактични и да не говорите много, особено сутринта, когато сте склонни да изричате необмислени думи. Спокойният тон ще ви помогне повече от проявата на агресия и от критиката, която обижда колегите ви. Склонни сте да ги нападате без причина. По-добре ги спечелете за съюзници. Личните ви отношения отиват на втори план, заради нежеланието ви да приемете начина на живот, който се опитват да ви налагат. Забравете за сексуалните удоволствия, които отдалечихте сами. Ще ви трябват време и усилия, за да си възвърнете хармонията в чувствата.

ДЕВА

Пригответе се за недоразумения и грешки на работното място, които ще ви ядосат до прояви на агресия. Съдбата изисква да й се подчините и да не сте прибързани, ако имате намерение да завършите започнатото. Не се претоварвайте с повече от предвидената работа и се приберете навреме  у дома, за да избегнете проблеми с вашите близки. Семейните двойки ще трябва да преразгледат отношенията си, ако не са уверени, че искат да продължат съвместния си живот и да остареят заедно и разправиите са се превърнали в постоянни скандали.

ВЕЗНИ 

Прибързаността е забранена в този ден, изцяло е във ваша вреда. За да задържите успеха си, работете умерено и търпеливо и не се разсейвайте. Вашата упоритост и  неочаквани действия ще ви помогнат да постигнете целите си. На работното място отново се справяте отлично, но имате задачи, които все изоставяте за по-късно, но ще ви създадат неприятности. Бъдете внимателни с близките си. Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се поддавайте на желанието за секс с непознати партньори, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми.

СКОРПИОН

Пред вас отново се разкриват добри професионални перспективи, които дълго очаквате. Не отказвайте полезното сътрудничество от вашите колети и делови партньори. Помощта на влиятелни хора няма да ви е излишна. Подобрете финансовото си положение, като подготвите и подпишете договорите с банковите институции. Предстоят ви разправии  у дома. Не са изключени проблеми с ваш роднина. Не създавайте предпоставка за скандал. Не разчитайте на късмета си и рискувайте. Сексът със сигурност ще ви зареди с нови сили и добро настроение. 

СТРЕЛЕЦ

Изпитвате съмнения в правилността на собствените си позиции. Най-добре е да се посъветвате с колегите си.  Внимавайте със запознанствата, защото сте във властта на емоцията и преценката ви не е правилна. Неочаквана разправия, заради финансови постъпления е повод за размяната на обиди, породени от завистта на колегите ви. Ако не сте семейни, мили жени, и сте срещнали любовта, днес е идеален ден за създаване на семейство. Ще си гарантирате щастие. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

КОЗИРОГ

Денят е неблагоприятен за печелене на пари. Не допускайте загуби заради неосъзнати ваши грешки. Сутринта са възможни разногласия с началниците и колегите ви, които можете да избегнете, за да не се депресирате от разменените обидни реплики. Емоционални сте, но в същото време стабилни психически и сили за работа не ви липсват. Ще се наложи да помогнете на близък човек, а с това ще предизвикате ревността на партньора си. Сексуалните контакти трябва да са по взаимно желание, а не насила изпросени от вас. По-добре ги отложете.

ВОДОЛЕЙ

Пригответе се за напрежение н работното място, каквото не очаквахте. Бъдете гъвкави, за да се справите с всяка възникваща ситуация. Работата ви спори, въпреки че сте напрегнати. Пригответе се да реализирате плановете си. Пътуванията също са успешни. Ще се почувствате по-бодри и изпълнени с желание за активна работа. Вечерта очаквайте разправии с роднини. Не усложнявайте отношенията с любимите си, заради  закъснението ви. Ако не съхраните спокойствието си и не намерите задоволително обяснение за поведението си, се откажете от сексуалните удоволствия.

РИБИ

Появата на влиятелна личност ви закриля и ви проправя пътя към успеха, а днес ще научите тази новина без да сте я очаквали и без да сте подозирали за негласната подкрепа. Без оглед на трудностите по пътя запазете спокойствието си. Внимавайте настроението ви да не стане причина за финансови загуби. Днес можете да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. Няма смисъл да ги прикривате, ако искате да разберете дали са споделени. След романтичната вечеря се отдайте на желани сексуални удоволствия, но не и ако все още не сте опознали партньора си.




Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 19.07.2021 г.
0
 
 
Кой ги измисля тия дивотии?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: