Приказни герои шестват в Бургас на 1 юни

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
16:15 / 29.05.2019
1119
Карнавален парад ще насити с багри и настроение празника на детето в Бургас. Идеята е на ОУ "Св. княз Борис I" и Творческо студио "Князът", в партньорство с Арт център "Компас", "Бургаски културен афиш" и фейсбук групата "Бургаските родители". На 1 юни в 10.30 пъстрото весело шествие ще потегли от пл. "Тройката" и ще дефилира до Часовника.

Предизвикателството е отправено към всички бургаски деца, които имат оригинални идеи за костюми и предрешаване в различни приказни герои. Предвидени са награди за най-оригинален и интересен костюм.

След карнавалния парад от 10.45 часа на сцената в градинката до Часовника ще започне концерт под наслов "Ние - децата на Бургас". Той ще бъде открит от Творческо студио "Князът", но сцената е отворена за всички, които желаят да се изявят като певци, танцьори или актьори. Изпълнителите да имат готовност да предоставят на организаторите флашка или диск с инструменталите на песните си, или с музика за танците и другите сценични изпълнения.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Да хванеш 120 кг шаран в Бургас и да ти излезе солено
Уникални кадри от нашето море
Жечо Станков оглави листата на ГЕРБ-СДС за Бургас
Опасно време!
С багрилница на открито Бургас отбеляза Велики четвъртък
Утре Бургас е предупреден!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).