Проф. д-р Христо Бозов е новият управител на Комплексен онкологичен център – Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
16:05 / 27.03.2018
4936
Проф. д-р Христо Бозов е новият управител на "Комплексен онкологичен център - Бургас" ЕООД. Това решиха общинските съветници по време на днешното 39-то заседание на местния парламент, след като гласуваха докладната записка с резултатите от проведения по-рано конкурс за управител.

Професор Христо Бозов бе класиран от комисията на първо място с най-висока оценка - 5.50, след разработка и проведено събеседване.

В момента проф. Бозов е декан на Факултета по обществено здраве и здравни грижи към бургаския университет "Проф. д-р Асен Златаров".

"Целта на проф. Бозов е да вкара академизъм в бургаската медицина", сподели кметът Димитър Николов.

Проф. Христо Бозов е завършил Медицинската академия във Варна със специалност "Лекар", има диплома и за специалността "Анестезиология и реанимация" от Медицинска академия - София, специализация по морска медицина в САЩ , специализация по хибернарна медицина в Белгия, свидетелство за призната специалност "Военна токсикология" от Военноморска академия, както и диплома за висше образование, образователно-квалификационна степен "Магистър" по специалността "Здравен мениджмънт" и професионална квалификация "Мениджър" от Медицински университет "Проф. д-р Параскев Стоянов" във Варна. Бил е ръководител на катедрата по анестезиология, морска и интензивна медицина в МБАЛ - Варна и зам.-кмет на община Варна.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Бургас:
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията
Зоопаркът в Бургас с разнообразна програма в празничните дни – от...
Облаци и едва 17 градуса за Бургас утре
Хотелиер на морето: За Великден пакетите струват около 150-170 лв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).