Протест-шествие ще се проведе утре в Бургас, ето за какво ще е

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:39 / 06.10.2016
5524
Протест с шествие ще се проведе утре в Бургас срещу изграждането на бежански център в с. Звездец, на 40 км от Бургас. Това съобщава Петър Низамов-Перата във Фейсбук. Шествието ще започне от пл. "Тройката" до сградата на Община Бургас.

Официални искания на протестиращите:

1. Искаме да бъдат незабавно затворени границите ни за мигранти. Да бъде изградена стена по примера на Македония. В предвид наплива на хиляди нашественици, да бъде изпратена армията с тежки машини да охранява границата, а на войниците да бъде заповядано да бранят границата с цената на живота си...Както и да бъдат направени законови гаранции, които да защитават граничарите, които съвестно са опазили границата ни. Да не бъдат разследвани и съдени !!!

2. Да бъдат обискирани всички джамии, ЗАЩОТО Е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА , ЧЕ СА СКЛАДОВЕ ЗА ОРЪЖИЯ И ПРИ СИГНАЛ МОГАТ ДА ВЪОРЪЖАТ ИСЛЯМСКИТЕ ЕКСТРЕМИСТИ, НАВЛЕЗЛИ СКОРО В РОДИНАТА НИ КАТО "БЕЖАНЦИ" = МИГРАНТИ !!!

3. ДА се внесат поправки в закона по посока увеличаване на предвидените по НК наказания за прекарване на лица през границата , включително и наказанията за незаконно преминаване на държавната граница за самите прекарани лица така, че теоретично да е невъзможно дори да постановяват условни осъждания, които сега се налагат на 99% от каналджиите. Наложително поради повишената в десетки пъти обществена опасност на деянието през последните години поради масовостта на явлението.

4. Искаме да бъде разпределени полицейските сили в страната според концентрацията на тежки престъпления . В този ред намисли да се създадат нови полицейски управления в малки населени места със завишени нива на битовата(циганската) престъпност. Да бъдат защитени нашите възрастни сънародници по селата. Нашите майки и бащи, баби и дядовци, а не хрантутниците в Парламента.

5. Да бъдат преразгледани всички документи и производства по издаване на документи за право на убежище или пребиваване от 2012г. до сега. За тези, на които са дадени неоснователно убежище или право на пребиваване - 95% от случаите, да бъдат експулсирани или депортирани НЕЗАБАВНО в страната им по произход или в страната, през която са навлезли в България. Всички длъжностни лица виновни за издаване на невалидните или недействителни документи - съдени и осъдени на ефективен затвор.

6. Да бъдат закрити всички бежански/ мигрантски центрове и да бъдат изнесени само тези, за които е невъзможна депортация - в граничната ивица - в лагери от закрит тип, поне на 15 км от първото населено място, с тапа за мобилна комуникация и под надзирателство на специална охрана включваща и представители на доброволци по места.

7. Република България да наложи едностранно вето върху изпълнението на поетите задължения на страната по Дъблинския регламент. Правен акт, по силата на който страните в западна Европа са ни върнали над 50 000 нелегални мигранти, като първа държава членка на ЕС, където са регистрирани мигрантите. Това се случва често, когато те извършат престъпление в западна Европа!

ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ В ЕДНО ЧИСТО И СВЯТО ОТЕЧЕСТВО. ТАКОВА, ЗА КОЕТО СИ Е ДАЛ ЖИВОТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ.

Виж коментарите (0)

Още по темата (889):
23.04.2023 25-ма са арестувани едновременно до АМ "Тракия", от тях 23-ма са чужденци
24.11.2022 Битовата престъпност в Бургаско намалява, проблемът с мигрантите -
расте
24.11.2022 Безпрецедентен миграционен натиск! Все повече чужденци сред
каналджиите!
02.11.2022 Чужденци откриха в каналджийството доходоносен бизнес
26.10.2022 Мигранти казвали, че са родени на една и съща дата и на един адрес
18.10.2022 Голям проблем! Трупове на бежанци стоят с месеци в бургаската болница
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).