Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Пълен потрес в блок в "Изгрев"! Мъж към съседи: Мизерници! Простаци! Дърти к*рви!
Автор: Екип Burgas24.bg 14:34 / 27.09.2016Коментари (0)5909
© Google
Глоба от 150 лв. отнесе мъж, наричал съседите си "Мизерници! Простаци! Дърти к*рви!". На въпрос на домоуправителката кога ще плати етажните такси, той отговорил, че ще си помисли дали да стори това, след като тя му направи "с*ирка".
 
Случката се разиграва по време на общо събрание на живущите от блок 30, вх. 1 в ж.к. "Изгрев". Дневният ред включвал и точка, свързана с отстраняването на псуващия мъж от обитаваното от него жилище по искане на живущите в блока. Според нарушителя, той е влязъл в словесна конфронтация със своите съседи, присъствали на събранието, относно това искане, но категорично отрича да ги е обиждал с ругатните, посочени в акта, който му е бил съставен от служител при Пето РУ ОД МВР Бургас. Мъжът твърди, че и в сведенията на същите не е отразено обективно случилото се. Той не признава вината си и моли да бъде оправдан. Заявява, че всичко, което му се случва е плод на инсинуация от неговите съседи.

На 15 юли 2016 г., в Пето РУ ОД МВР Бургас е постъпила колективна жалба от живущите от въпросния вход. Тя е подписана от 7 човека, съседи в блока, които се оплакват от поведението на техния съсед Д.Н.И., живущ на 5 етаж в блока. От показанията на свидетеля Мавродиев, се установява, че в хода на разследването, са били снети сведения от свидетелите Таня Георгиева Георгиева - Стоянова, Анелия Ангелова Вълчева, Марияна Стефанова Трифонова, като по преписката бил представен и протокол от общото събрание проведено на 01.07.2016 г. Видно от съдържанието, както на сведенията, така и на протокола се установява, че на процесната дата е било свикано събрание на входа, на което са присъствали 14 човека, или общо 58% от собствеността в сградата. В дневния ред на протокола, като в точка 2 от същия, е било включено:

"Извеждане от сградата на собственик, ползвател или обитател по реда на чл.45 от ЗС за определен срок, но не по-дълъг от три години". Тази точка касаела именно Д.И., също присъстващ на събранието. В протокола, предоставен и по преписката от Марияна Трифонова, домоуправителка към тогавашния момент, е записано, че И. е поканен да даде обяснения в хода на събранието. Същият е отговорил, че няма пари, заявил е на домоуправителката, че същата е нагла, нищо не върви във входа и че не си върши работата. В протокола е посочено, че са последвали крясъци, обиди, прекъсвания от страна на И. След това домоуправителката обяснява, че: "По закон така не може" и предлага гласуване по точка 2.

След това в протокола е записано, че И. казва към присъстващите: "Мизерници!, Простаци!, Дърти к*рви! Аз от дома си няма да изляза!". След което си тръгва от събранието и същото било закрито. В хода на работата по преписката, при снетите обяснения от Таня Георгиева Георгиева - Стоянова, Анелия Ангелова Вълчева, Марияна Стефанова Трифонова, същите описват, че И. се държал грубо и използвал оскърбителни изрази към живущите и към далите сведения лица. На домоуправителката казал "първо да му направи с*ирка, после ще си помисли..." дали ще си плати дължимите суми.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Поскъпване на хранителните продукти
Хороскоп за деня
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: