Пълен потрес в блок в "Изгрев"! Мъж към съседи: Мизерници! Простаци! Дърти к*рви!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:34 / 27.09.2016
5944
Глоба от 150 лв. отнесе мъж, наричал съседите си "Мизерници! Простаци! Дърти к*рви!". На въпрос на домоуправителката кога ще плати етажните такси, той отговорил, че ще си помисли дали да стори това, след като тя му направи "с*ирка".
 
Случката се разиграва по време на общо събрание на живущите от блок 30, вх. 1 в ж.к. "Изгрев". Дневният ред включвал и точка, свързана с отстраняването на псуващия мъж от обитаваното от него жилище по искане на живущите в блока. Според нарушителя, той е влязъл в словесна конфронтация със своите съседи, присъствали на събранието, относно това искане, но категорично отрича да ги е обиждал с ругатните, посочени в акта, който му е бил съставен от служител при Пето РУ ОД МВР Бургас. Мъжът твърди, че и в сведенията на същите не е отразено обективно случилото се. Той не признава вината си и моли да бъде оправдан. Заявява, че всичко, което му се случва е плод на инсинуация от неговите съседи.

На 15 юли 2016 г., в Пето РУ ОД МВР Бургас е постъпила колективна жалба от живущите от въпросния вход. Тя е подписана от 7 човека, съседи в блока, които се оплакват от поведението на техния съсед Д.Н.И., живущ на 5 етаж в блока. От показанията на свидетеля Мавродиев, се установява, че в хода на разследването, са били снети сведения от свидетелите Таня Георгиева Георгиева - Стоянова, Анелия Ангелова Вълчева, Марияна Стефанова Трифонова, като по преписката бил представен и протокол от общото събрание проведено на 01.07.2016 г. Видно от съдържанието, както на сведенията, така и на протокола се установява, че на процесната дата е било свикано събрание на входа, на което са присъствали 14 човека, или общо 58% от собствеността в сградата. В дневния ред на протокола, като в точка 2 от същия, е било включено:

"Извеждане от сградата на собственик, ползвател или обитател по реда на чл.45 от ЗС за определен срок, но не по-дълъг от три години". Тази точка касаела именно Д.И., също присъстващ на събранието. В протокола, предоставен и по преписката от Марияна Трифонова, домоуправителка към тогавашния момент, е записано, че И. е поканен да даде обяснения в хода на събранието. Същият е отговорил, че няма пари, заявил е на домоуправителката, че същата е нагла, нищо не върви във входа и че не си върши работата. В протокола е посочено, че са последвали крясъци, обиди, прекъсвания от страна на И. След това домоуправителката обяснява, че: "По закон така не може" и предлага гласуване по точка 2.

След това в протокола е записано, че И. казва към присъстващите: "Мизерници!, Простаци!, Дърти к*рви! Аз от дома си няма да изляза!". След което си тръгва от събранието и същото било закрито. В хода на работата по преписката, при снетите обяснения от Таня Георгиева Георгиева - Стоянова, Анелия Ангелова Вълчева, Марияна Стефанова Трифонова, същите описват, че И. се държал грубо и използвал оскърбителни изрази към живущите и към далите сведения лица. На домоуправителката казал "първо да му направи с*ирка, после ще си помисли..." дали ще си плати дължимите суми.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Появиха се сърца над надписа "Бургас"
1931 деца са приети на първо класиране в първи клас в бургаските ...
Въоръжен нахлу в златарски магазин в центъра на Бургас!
Това са най-активните бургазлии в екокампанията за разделно събир...
Важно, шофьори! Ремонтират кръстовището до КАТ
Очаква ни горещ музикален август на остров Света Анастасия


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).