Първата в България хип-хоп пиеса с премиера в Бургас

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
13:34 / 29.03.2019
1507
Първата в България хип-хоп пиеса "Секс, Наркотици & Hip-Hop", реализирана от част от екипа на първия хип-хоп сериал "Лъжливи рими", ще има премиера в Бургас. Един ексклузивен музикален интерактивен спектакъл за странностите на човешкия живот, за големите мечти на малките хора, за сбъдването и обстоятелствата, за истината, която винаги ни настига и ни заставя да се разделим с илюзиите, за бунта срещу системата!Нестандартна пиеса за реалния живот на малките хора с огромни души, извън рамките на общоприетото!

Режисьорът: "Искам да разбия всички всички стандартни техники за изграждане на театър и да покажа, че той може да се прави от всичко и с всичко...стига да имаш точното послание!!!Животът е една голяма кофа за боклук, в която врят страсти и мечти, дързост и радост!".

Очакваме мнения и идеи от зрителите и ако те са достатъчно мотивирани и добри, екипът на "Секс, наркотици и хип-хоп" може да ги реализира на сцената!

Участват: Станислав Дойнов, Стоян Стоянов – Слаш, Христо Христов – Зипо. Продуцент: Зипо и Слаш. Режисьор: Станислав Дойнов. По мотиви на Ерик Богосян.

Премиерата ще бъде на 12 април от 19 часа на сцената на НХК.

Билети се продават на касата на НХК.

За повече информация тел.0894/898-098-Маруся Русева-организатор

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).