Рачков с шокираща изповед!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
11:58 / 24.12.2018
43663
Рачков със сигурност се нарежда в топ 5 на най-богатите български актьори заедно с Любо Нейков и Захари Бахаров. "Едно време живеех с мисълта, че парите са всичко на този свят. Бях готов да работя на пет места едновременно само и само да напълня джоба. С годините наистина се уредих не с пет, а с десет работи, но това в никакъв случай не ме направи по-спокоен или по-щастлив. Напротив. Приемаш нови и нови предизвикателства и постоянно се притесняваш, че не се справяш добре, че трябва още да натиснеш педала на газта, за да се получат неща. А в това време животът тихомълком се изнизва покрай теб и дори не те дърпа за ревера, за да ти подскаже, че си изпуснал най-хубавите си години", изповядва се тв водещият, цитира "Уикенд“. 

Макар че на телевизионния екран Митко изглеждал весел и енергичен, всъщност бил доста интровертен тип. Щом камерите угаснели, Рачков моментално се превръщал в друг човек. Затварял се в себе си, не пускал шеги. "Нищо вече не успява да ме забавлява. Светлините, шумът, глъчката ме изморяват до смърт. Дори и най-близките ми приятели се оплакват, че страня от тях, но аз съм длъжен да направя това предателство. Само така имам шанс да се спася от полудяването. Всяка свободна минута гледам да прекарвам у дома и да се радвам на децата ми. Те единствени успяват да ме успокоят и заредят. И Мария, разбира се", изненадващо откровен е Рачков. 

"Длъжник съм на децата си. Жертвах щастливите си мигове с тях в името на успеха. Но какъв успех е това – да препускаш като кон от сутрин до вечер и да не можеш да гушнеш любимите си същества", признава Господарят на ефира. Напоследък 46-годишният Рачков все по-често се замислял, че гони 50-те и изпадал в криза на средната възраст.  

"Чувствам се, сякаш съм изгубил половината си живот. След като минеш 40-те, започваш  да усещаш старостта опасно близо. Поне при мен е така. Замислям се и за смъртта. Страхувам се от нея, защото е неизбежна и вървим към нея по-бързо, отколкото ни се иска. Затова и не обичам рождените си дни, които идват със скоростта на светлината. Единственото лечение срещу демоните е да изживяваме пълноценно всеки хубав момент, да се радваме на мига, а не постоянно да надничаме алчно в утрешния ден", изненадващо откровен е Димитър Рачков.

Виж коментарите (3)

Още по темата (1301):
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
22.11.2019 Хакери изнудват наши звезди за пари! Джизъса изгоря 2 пъти
21.11.2019 Христо Шопов: За пръв път съм на чалга!
Още новини от Новини от Бургас:
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).