Разбиха наркоквартира в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:47 / 10.06.2016
3531
Служители от Пето Районно управление - Бургас задържали криминално проявения В.С., 27-годишен от Бургас, като при извършеното претърсване на жилището му, разположено в бл. 3 в ж.к. "Възраждане", са намерени и иззети над 60 грама бяло кристалообразно вещество /метамфетамин/, разпределено в кутии от козметични продукти, над 2 грама суха тревна маса /марихуана/, две канабисови растения с височина около 100 см., прекурсори за производството на синтетични наркотици, везни и множество полиетиленови пликове.

Извършено е претърсване и на ползвания от В.С. лек автомобил "Ауди А 6 Авант Куатро", със софийска регистрация, като са намерени и иззети над два грама бяло кристалообразно вещество, реагирало при направения полеви наркотест на метамфетамин.

В.С. е задържан с полицейска заповед за срок до 24 ч., като на вчера е привлечен в качеството на обвиняем. С прокурорско постановление му е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража за срок до 72 ч.".

Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на В.С. продължава от служители на Пето Районно управление - Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Подробности за акцията на МВР, Агенция "Митници" и НАП в Бургас! ...
Президентът коментира в Бургас катастрофата с колата на НСО
Вижте новите спортни игрища на Бургас, намират се в "Меден рудник...
Проверки на бензиностанции в Бургаско
Най-много изборни нарушения има в Бургаско
Ето какво можете да видите в бургаската Нощ на музеите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).