Разбиха опасна престъпна група при зрелищната спецакция в Бургас!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:57 / 28.04.2017
6961
Престъпна група, занимаваща се с трафик на хора и широк спектър от престъпления е разбита при вчерашната спецакция на полицията, за която Burgas24.bg съобщи.

Задържани са шестима каналджии, сред които и една жена. Това съобщиха на извънреден брифинг днес административният ръководител на Апелативна прокуратура - Бургас Любомир Петров, зам.-административният ръководител на Апелативна прокуратура - Бургас Йовита Григорова и директорът на ОД на МВР -Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Арестувани са 28-годишният Георги Панчев, Ради Гарджев и 43-годишният Димитър Стоянов от Карнобат, 30-годишният Филип Боянов и 33-годишният Андрей Тодоров от Средец, както и 32- годишната бургазлийка Дарина Косева.

Каналджиите са действали организирано, като посрещали мигрантите на границата, след което им осигурявали транспорт до София. Те са заловени докато превозвали група от 10 мигранти в Сеат и БМВ. При един от случаите е оказана съпротива.

Повече подробности за спецакцията гледайте в нашето видео!


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).