Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Раздават безплатни съвети как да печелим от ниви в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 14:17 / 24.10.2014Коментари (1)1720
©
Атанас Попов регионален мениджър на Агрион за Южна България
Бали със сено, житни класове и редене на пъзел изненадаха бургазлии днес. Оказа се, че това е част от откриването на офиса на компанията за управление на земеделски активи в Бургас. Фирмата се занимава с купуването, наемането на земя, прави замени и дава безплатни консултации как а печелим от нивите си. Агрион е българска компания и е първата в бранша с цялостно изградена мрежа от офиси - общо 21 в цялата страна. Основната й цел е да работи за развитието на модерно и ефективно земеделие с висока добавена стойност, в което колкото се може повече от българската земя се обработва, а хората са получили желания финансов резултат.

"Ще се стремим да предоставяме коректна и пълна информация, на базата на която собствениците да взимат решения какво да правят със земите си, така че да се обработват и да генерират добавена стойност", коментираха от Агрион целите си. Освен това експертите ще съдействат и към кого хора да се обръщат за проверка кой им обработва земята, къде се намира, какви са необходимите документи за нейната продажба и т.н. Смятаме, че досега на пазара липсваше надежден партньор, който да работи заедно с клиентите и в техен интерес като им предоставя актуална информация и им предлага конкретни решения, съобразени както с пазарната реалност, така и със спецификите на земята и нуждите на собственика, коментираха от фирата. Тя е първата,

©
която се ангажира да дава професионални идеи как да печелим от нивите си и то напълно безплатно. "Устойчивото развитие на пазара на българска земя e изключително важно за нас. Вярваме, че българските компании най-добре знаят как да стопанисват българската земя. Надяваме се Агрион да бъде приемана като експертното лице на модерното българско земеделие", коментираха от ръководството на компанията. Основните ценности, на които залагат са експедитивност, коректност и експертност. Анализът им за пазара показва, че основните трудности пред родното земеделие са разпокъсаност на площите и липсата на напоителна инфраструктура. Тези фактори оскъпяват управлението на парцелите.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ХУбаво е, че е безплатна консултацията, така повече хора ще се възползват
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: