Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Речта на кмета: Какви задачи си постави Димитър Николов за следващите 4 години
Автор: Иван Сотиров 12:16 / 13.11.2023Коментари (0)2652
© Burgas24.bg
Димитър Николов положи клетва като кмет на Бургас за пети път. В речта си пред новия Общинския съвет градоначалникът открои като задача номер  №1 пред него създаването на детска болница. Обеща грижа за млади и стари, развитие както в града, така и в съставните селища, предаде репортер на Burgas24.bg.

"Благодаря на нашите съграждани, които по категоричен начин подкрепиха програмата ми за успешен Бургас и възложихте на мен да ви представлявам и защитавам през следващите 4 години. Приемам с респект и уважение това огромно доверие“, започна словото на Николов.

"Ще бъда кмет на всички бургазлии, независимо от партийната им и религиозна принадлежност, независимо от пола, месторождението, възрастта и пристрастията им, независимо от професията и социалния им статус. Ще бъда еднакво отговорен към похвалете, но и към критиките. Ще бъда  горд с успехите на всеки бургазлия. Ще поощрявам развитието на потентните хора в нашия Бургас.  Ще уважавам искреността, но няма да толерирам клеветата, набеждаването и оплюването на града ни. Мой съюзник ще бъдат почтените хора, но ще има непримиримост към погазващите добрия тон и обществената сигурност, към вандалите и клеветниците и най-вече към тези, които се опитват да спъват проектите за развитието на Бургас.

Ще работя здраво, за осъществяване на цел №1 – създаването на детска болница. Защото от това зависи развитието на целия ни регион. Ще подкрепям всяка една перспективна инвестиция в града ни, защото това е ключът към икономическото ни развитие. Ще продължа да влагам усилия в развитието на образованието в и детските градини, и в университетите, защото сме длъжни да създадем образовани и интелигентни млади хора. Ще стимулирам младите работещи семейства, като им създаваме по-добри условия за живот.  Моята цел е те да изберат Бургас пред всеки друг град в страната. Няма да забравя възрастните, защото те заслужават достойна грижа за труда си. Ще обърна внимание както на големите отключващи развитието на Бургас проекти, така и на малките детайли в града ни. Искам Бургас да бъде желано място за живеене и развитите и в града и в съставните селища. Няма да се спра пред нищо, за да докажа конкурентността на Бургас и да развивам перспективите му.

Надявам се на подкрепата за държавата за всички важни за града проекти. Вярвам в конструктивната подкрепа на всички партии и ще дам всичко от себе си да обединявам, но не и да разделям. Доказал съм го. Ще приема всяка добра идея и ще оценя всяка подкрепа. Защото за мен е важен успехът на Бургас, успехът на всеки един жител на град Бургас“, завърши Николов.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: