Ретро хитове, автомобили и много емоции този уикенд в Бургас

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
11:43 / 01.07.2021
1363
От 2 до 4 юли ще имаме възможност да си припомним любими музикални хитове и ритми, ретро мода, мотоциклети и автомобили. Ако обичате сантименталните завръщания, този тематичен уикенд е за вас. Програмата е изключително богата, а локациите разнообразни, подходящи за различни вкусове.

Уникален по рода си Мерцедес S SK ще могат да видят бургазлии и гостите на града по време на четиринадесетото издание на Ретропарада за класически автомобили. Изложението се открива на 3 юли от 10:00 часа на алеите пред Експо център "Флора“ в Приморски парк Бургас.

Автомобилната легенда Mercedes-Benz SSK, родена между двете войни е сред най-прочутите митове в автомобилната история, с величествен седемлитров мотор и огромен компресор прави своя дебют преди повече от 90 години.Общо над 200 модела автомобили и мотоциклети ще бъдат представени на

В ретропарада ще се включат колекционери от клубове в цяла България и Сърбия.

Много приятни емоции ви очакват по време на Ретро уикенда в Metalhead Brewery в Парк “Минерални бани“.

В събота остров Света Анастасия ви кани на концерт на квартет " ГеоМарЧаЛо“, а в неделя вечер почитателите на театъра ще могат да гледат спектакъла "Операцията" в Летен театър.

Не пропускайте в петък и събота Международния танцов фестивал "Зората на танца" пак в Летния театър. В програмата са включени български народни танци, латино и бални танци, танци на народите и дори акробатични танци, балет, мажоретни състави.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Много дъжд до часове
Какви са проблемите пред летния туристически сезон, обсъждаха три...
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).