Революционно! Бургас намери начин да секне циганската инвазия в Комлука

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
14:19 / 18.08.2016
11212
Революционно предложение за събаряне на незаконните десетки бараки в сърцето на Комлука предстои да бъде гледано от местния парламент в края на месеца, показа справка на Burgas24.bg.

Докладната е внесена от зам.-кмета по строителството Чанка Коралска и касае "изменение на подробния устройствен план - План за уличната регулация на квартал 41 в кв."Победа" и обособяване на обслужващи улици".

Казано на по-прост език, предстои проектиране на нови улици в най-страшната част на бургаското гето, където отдавна властва беззаконие и не може и пиле да прехвръкне. За целта голяма част от кирпичените бараки ще бъдат сринати със земята, а теренът, който мургавелите са окупирали ще бъде разчистен. Очаква се улиците да са достатъчно широки, за да се реши по-кардинално проблемът.

"След извършени проверки от Регионална здравна инспекция /РЗИ/ - Бургас, за територията е установено, че е налице риск от разпространение на заболявания, поради лошите хигиенни условия, в т.ч. и поради затруднената достъпна среда за специализиран транспорт (пожарна, линейка и др.) до имотите в територията", се казва в докладната на Чанка Коралска.

По този начин Бургас е на път веднъж завинаги да реши проблема с циганската инвазия в последните години. Мургави индивиди от Сливен, Ямбол и странджанските села опъват катуните си в най-хубавата част на Бургас, създавайки свой собствен остров на беззаконието.


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Бургас:
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...
Писна им! Бургазлии повече от година чакат кошмарът им да приключ...
За първи път: В Бургас празнуваме Летен Никулден! Ще пеят "Молец"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).