Руснак е заподозрян за жестокото убийство край Ченгене скеле!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:58 / 06.11.2019
3752
45-годишен руски гражданин е заподозрян за жестокото убийство край рибарското селище Ченгене скеле, научи "Флагман" от свой източник. Името му е Виталий, който от известно време живеел на квартира в блок 34 на най-големия жилищен комплекс в Бургас. Именно в апартамента в ж.к. ‘Меден рудник", по изключително брутален начин, Виталий убил бургазлията след нанасяне на множество свирепи удари, които довели до фаталния край.

В нощта на екзекуцията Виталий и 30-годишната му жертва били в имота и се забавлявали, имало и алкохол. Двамата също работели по различни строителни обекти и дори завързали приятелство, посочиха съседи, които разкриха, че в трагичната вечер, в продължение на няколко часа, от апартамента се чували страшни викове.

Виталий и бургазлията били до такава степен пияни, че между тях на пръв поглед безпричинно, се разразил жесток скандал. Под въздействие на алкохол и воден от яростта си, руският гражданин започнал да налага приятеля си. След като се успокоил видял, че проснатия на пода мъж вече няма жизнени показатели и се изплашил. Той първосигнално решил да натовари тялото в колата си и което се запътил към рибарското селище, където захвърлил трупа. За да прикрие престъплението си го затрупал и с три стари автомобилни гуми, съобщава още "Флагман".

По данни на полицията убийството е станало в четвъртък вечерта, а самият труп на 30-годишния бургазлия бе намерен в понеделник от служител на озеленяването.

Руският гражданин Виталий е обявен за общодържавно издирване.

Виж коментарите (0)

Още по темата (4):
07.11.2019 Убитият край Ченгене скеле бил от ромски произход
04.11.2019 Затворници открили трупа до рибарското селище край Бургас!
04.11.2019 Трупът край Ченгене скеле е на млад мъж, полицията опитва да разплете
случая!
04.11.2019 Откриха труп в дерето край пътя за Ченгене скеле!
Още новини от Новини от Бургас:
Какви са проблемите пред летния туристически сезон, обсъждаха три...
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).