Ryanair възстановява 6 маршрута до Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
11:20 / 03.07.2020
2632
От днес европейска авиокомпания Ryanair обяви, че ще възстанови 6 маршрута до Бургас, част от своето лятно разписание за 2020г. В резултат на облекчените ограничения за пътуване в България, Ryanair насърчава летовниците да започнат да планират своята лятна почивка и да отпразнуват факта, че Европа успешно преодолява едни от най-предизвикателните времена.

Европейците вече могат да се възползват от възможността да резервират изгодна почивка на добра цена и да се насладят на българското слънце, красиви плажни ивици, гостоприемство и местни деликатеси, докато българите вече могат да сбъднат мечтаната си почивка, независимо дали е "у дома“ или в чужбина.

В чест отпадането на ограниченията за пътуване, единствено през интернет страницата на Ryanair.com, авиокомпанията стартира продажба на седалки от 37.16лв. за пътувания до края на септември 2020 г., които трябва да бъдат резервирани до полунощ на 6 юли.

"С удоволствие Ryanair съобщава, че ще възстанови 6 маршрута до Бургас, стартиращи от 3 юли 2020г., като част от разписанието на лято 2020г. С нетърпение очакваме да превозим хиляди туристи в страната, които ще бъдат стимул за регионалните икономики и по този начин, хиляди работни места ще бъдат защитени", съобщи Олга Паулонка от Ryanair.

"Радваме се, че Летище Бургас ще работи с авиокомпания Ryanair през този сезон. Вълнуваща е възможността да разполагаме с тези линии, които ни свързват с ключовите пазари Австрия, Полша и Словакия, не само за нас като летище, но и за цялата черноморска туристическа общност", съобщи Улрих Хеппе, главен изпълнителен директор на Фрапорт България.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Бургас:
Хотелиер на морето: За Великден пакетите струват около 150-170 лв...
Дете е със сериозни изгаряния след взрив на газова бутилка в Хаск...
Хиляди полякини атакуват това лято нашето море
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...
Тази еднометрова акула изплува на брега на Северния плаж в Бургас...
Облачно време по морето днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).