С благотворителен семинар събират средства за малкия Вики, включете се!

Автор: Стиляна Божидарова
Коментари (0)
10:41 / 20.03.2019
1657
Семинар с благотворителна цел "Мотивация за живот" ще се проведе от 13:00 до 15:00 часа в събота, 23.03.19г. в зала 2 на Флората. Това съобщиха за Burgas24.bg организаторите от ОЗБГ. Събитието има за цел да събере средства за животоспасяваща операция на малкия Вики.

Входната такса е символична - 5 лева на човек, но при желание, присъстващите могат да дарят и по-голяма сума. Всички събрани средства ще бъдат дарени за нужната операция на детето.

Семинарът ще се проведе от Юли Тонкин – водещ организатор на събития за личностно развитие и усъвършенстване. Местата са ограничени. Записванията се правят на електронна поща ozbgozbg@gmail.com. Изпратете три имена и телефонен номер, за да се регистрирате. Ще получите обратен имейл с регистрационен номер, който трябва да кажете на входа на събитието. Бъдете в залата 15-20 минути преди началото на семинара.

В деня на събитието  на входа ще бъде поставена дарителска кутия, в която ще се пускат входните такси. Юли Тонкин ще представи за продажба и негови авторски книги, както и такива на жена му, и средствата от продажбата на книгите също ще бъдат пуснати в дарителската кутия за Вики.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Този остров в нашето море очаква много посетители тази година
Бургас на крачка от успеха в престижен конкурс
Голям празник в Бургаско
Великден в бургаския зоопарк: Поглезиха животните с яйца
Край на хубавото време по Черноморието? Обилни валежи и гръмотеви...
Учредиха "Фонд за развитие на Летище Бургас"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).