СДС: Костадин Марков може да е наш кандидат за кмет

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:14 / 26.03.2010
1146
СДС-Бургас харесва зам.-кмета по строителството Костадин Марков за бъдещ свой кандидат за кмет на предстоящите догодина местни избори. "Господин Марков беше председател на СДС-Бургас, преди да стане зам.-кмет. Той продължава да е наш лидер и ние считаме, че той е човекът, който може да бъде наш кандидат. До местните избори има още доста време. Сега аз направих една оценка за качествата на господин Марков като професионалист, като политик и като гражданин", заяви на пресконференция вчера общинският лидер Вълчо Чолаков, който е сочен за един от хората, които Марков въведе в политиката.

Ръководството на СДС в Бургас представи своите виждания за справяне с кризата през седмицата, когато правителство и организации се надпреварваха да изготвят списъци с антикризисни мерки.

Сините отчетоха като изключително голяма грешка вдигането на минималния осигурителен доход на самоосигуряващите се лица с 60%.

Програмата им е с 13 точки и е представена на Национален изпълнителен съвет. Сред мерките, попадат още спиране на фалитите и запазване на работните места, намаляване на осигуровките с до 3 %, намаляване на данъка на едноличните търговци от 15 на 10 на сто, както и намаляване на данък дивидент от 5 на 1 процент.

От СДС със съжаление отчетоха факта, че почти две години след проявлението на световната финансова криза върху българската икономика страната ни все още няма ясна и цялостна програма за справяне с нея.

Източник: factor-bs.com


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Попариха ни: Плащаме повече за сянка на плажа, вижте цените в Бур...
Страхотен фестивал с Бургас днес, ще бъде незабравимо
Бургас се прекланя пред паметта на Ботев
Кметът Николов за първи юни: Скъпи деца, вие сте нашата радост, б...
В Бургас температурите ще минат 30 градуса и утре
Задържаха Исус от "Победа", заподозрян е в търговия с вот


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).