Само в Бургас може да опитате единствената в света бира със златен прах

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:14 / 29.06.2018
1530
От 19-ти до 21-ви юли в Експо център "Флора" ще се проведе Първият международен фестивал на бирата "101 Beer Fest" Бургас. В него ще вземат участие над 20 фирми с над 101 пивоварни.

Основната му цел е максимална популяризация на големия брой висококачествени чуждестранни марки бира, както и на българските производители на крафт бира. Обикновено крафт пивоварните са частни, малки и произвеждат ограничено количество бира. Пивоварите обаче не залагат толкова на количеството, колкото на качеството и вкусовете на бирата. Сред крафт бирите може да намерите някои по-традиционни вкусове, но с осезаемо по-добро качество.

Ако искате да опитате нещо различно, може да пробвате крафт бира с мед, люти чушки, бекон, кафе, шоколад, стриди или с плодове. Има и бири, отлежавали в бъчви от бърбън, които се обогатяват с допълнителен аромат.

Изненадата на фестивала е бира La socarrada GOLD - единствената бира в света със златен прах, както и бира с вода от Средиземно море.

Участниците са подготвили много изненади с атрактивни и промоционални цени, както и възможности за дегустация на определени марки.

За посетителите на 20-ти юли от 19.00 часа група "Обратен ефект" ще подгрее публиката, за да може тя да се охлади с богатото разнообразие на представените напитки.

Първият международен фестивал на бирата очаква своите посетители на 19-ти и 20-ти юли от 16.00 до 22.00 часа и на 21-ви юли от 12.00 до 22.00 часа.

Организатори на бирения фестивал са фирма "Експо Тим" ООД, със съдействието на Община Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).