Само в Burgas24.bg: Нова свидетелка потвърждава обвинението срещу Хлебаря! Преди да умре, Десислава й споделила, че "брат й я поступал“

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:06 / 15.11.2018
5466
Жена, станала свидетел на последните минути от живота на Десислава, твърди, че умиращата й е признала, че "брат й я е поступал“, научи ексклузивно Burgas24.bg. Въпросната дама деляла болничната стая със загиналата при мистериозни обстоятелства Стоянова. Както е известно, за смъртта й е обвинен брат й Борислав, а днес бе даден ход на разпоредителното заседание по делото.

Хлебаря – както е известен мъжът в Созопол, дойде в съдебната зала, придружен от родителите си Митко и Павлина. Двамата отказаха да се конституират като частни обвинители и граждански ищци. Както ние първи съобщихме, те са убедени в невинността на сина си и разполагат с редица доказателства, които да представят в съда.

Преди началото на същинския процес защитникът на Стоянов, Георги Бончовски отправи няколко искания, сред които призоваването на нов свидетел - бившата служителка на Хлебаря Красимира Станчулова, прилагането на записи от камерите за видеонаблюдение, доказващи в колко часа се е прибрал подсъдимият, изготвянето на нова съдебно-медицинска експертиза, както и справка за съдебното минало на Милчо, който е основен свидетел срещу Борислав.

Както съобщихме, съседът на сем. Стоянови е дал показания, според които Хлебаря е нанесъл тежък побой на Десислава, която впоследствие починала от раните си. Твърденията на подсъдимия и майка му Павлина обаче коренно се различават. Според тях Милчо бил другар по чашка на Десислава, а заради множеството му изцепки и агресивното му поведение, собствената му майка си извадила ограничителна заповед, да не я доближава.

В крайна сметка, съдът отказа прилагането на подобна справка, тъй като тя няма отношение по делото. Дали ще бъде изготвена нова съдебно-медицинска експертиза ще се прецени едва след изслушването на вещото лице – съдебният лекар Косьо Янков. Останалите искания на защитата ще бъдат удовлетворени.

Същинският процес срещу Борислав Стоянов е насрочен за 10-и и 11-и декември. Каква ще бъде защитната теза на подсъдимия – очаквайте само в Burgas24.bg!

Виж коментарите (0)

Още по темата (12):
06.01.2022 Ето каква присъда получи Боби Хлебаря, пребил до смърт собствената си
сестра
22.07.2020 Боби Хлебаря, пребил до смърт собствената си сестра, иска оправдателна
присъда!
18.09.2019 Няма да повярвате каква присъда получи Боби Хлебаря, обвинен в убийството на собствената си сестра!
04.02.2019 Боби Хлебаря получил предложение за брак в ареста! Измениха му мярката заради диабет
15.11.2018 Хлебаря пред Burgas24.bg: Бургас е най-добрият град за живеене... и най-удобният за умиране!
19.10.2018 Само в Burgas24.bg: Разтърсващата изповед на Павлина: Дъщеря ми е мъртва, а за смъртта й набеждават сина ми! Не мога да го приема
Още новини от Новини от Бургас:
Много дъжд до часове
Какви са проблемите пред летния туристически сезон, обсъждаха три...
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).