Само в Burgas24.bg: Разтърсващата изповед на Павлина: Дъщеря ми е мъртва, а за смъртта й набеждават сина ми! Не мога да го приема

Автор: Стиляна Божидарова
Коментари (0)
19:59 / 19.10.2018
17073
Знаете ли какво ми е? Дъщеря ми е мъртва, а набеждават сина ми, че я е убил. Не мога да го приема. Това заяви в ексклузивна изповед пред Burgas24.bg Павлина Стоянова, която напълно е убедена в невинността на Борислав.

Както съобщихме по-рано, днес трябваше да започне процесът срещу Хлебаря, но тъй като адвокатът му е бил опериран по спешност, заседанието бе отложено за 15-и ноември. Тогава пред съда ще застане и съкрушената жена, която ще разкаже потресаващи подробности от фаталния 19-и юни и ще се опита да докаже невинността на сина си.

"Когато Борислав ми се обади и каза – мамо, Деси почина – се обадих в моргата. Мъжки глас ми съобщи, че по тялото няма следи от насилие, черният й дроб е бил подут и извит, а жлъчката й е приличала на балон. А сега твърдят, че дробът й е бил спукан, а жлъчката – скъсана. Освен това хемоглобинът й е бил 116 – нещо невъзможно при масивен кръвоизлив, какъвто разследващите твърдят, че е имало. Готова съм да разкажа всичко това и пред детектор на лъжата", подчерта Павлина.

Според нея, в нощта преди трагедията, Десислава била с приятеля си по чашка - съсед, който в момента се явява основен свидетел срещу Борислав.

"Накараха го да се признае за виновен, как ли не го заплашваха. Казваха му – днес ще бъдеш тук, и утре и така докато не признаеш. Помисли за детето. Заплашваха и него, и бизнеса му", разказа още майката на подсъдимия.

Виж коментарите (0)

Още по темата (12):
06.01.2022 Ето каква присъда получи Боби Хлебаря, пребил до смърт собствената си
сестра
22.07.2020 Боби Хлебаря, пребил до смърт собствената си сестра, иска оправдателна
присъда!
18.09.2019 Няма да повярвате каква присъда получи Боби Хлебаря, обвинен в убийството на собствената си сестра!
04.02.2019 Боби Хлебаря получил предложение за брак в ареста! Измениха му мярката заради диабет
15.11.2018 Хлебаря пред Burgas24.bg: Бургас е най-добрият град за живеене... и най-удобният за умиране!
15.11.2018 Само в Burgas24.bg: Нова свидетелка потвърждава обвинението срещу Хлебаря! Преди да умре, Десислава й споделила, че "брат й я поступал“
Още новини от Новини от Бургас:
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).