Сеир в меденруднишка кръчма! Приятно наквасен се набира на врата, заканва се, че ще плати, ако сервитьорката се съблече гола!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
17:26 / 18.07.2017
12882
Бургазлия вдигна голям панаир в заведение в "Меден рудник", научи Burgas24.bg. Миналата сряда малко преди 23 часа М.М, заедно с негов приятел, влезли във кръчма в най-големия бургаски жилищен комплекс. И двамата били вече на градус. Седнали в заведението и си поръчали храна и алкохол. М. употребил три големи ракии, а по данни, изнесени по време съдебно заседание след инцидента от свидетелка, мъжете консумирали цяла бутилка алкохол и се държали неадекватно.

М. поискал от персонала на заведението, което по това време било пълно с клиенти, да му дадат дистанционното на телевизора, за да си пусне спортен канал и да гледа трибой. Управителят на заведението, който по същото време бил със съпругата си на маса с компания вън от заведението, му дал дистанционното, след което се оттеглил. Междувременно М. се държал арогантно, отправял обидни думи "майка ти ще е*а" спрямо клиенти на заведението. Дори предизвиквал един от тях на бой. Отправял закани и заплахи за саморазправа спрямо персонала. Обърнал се към барманка и управителя с думите: "Ще ви запаля заведението и ще ви изям живи" и им заявил, че ще си заплати сметката от 20 лв., ако барманката се съблече гола, след което си тръгнал от заведението. Малко по-късно агресивният мъж се върнал и си платил сметката, дори си поръчал още алкохол. След като гаврътнал чашката започнал да се катери по вратата на заведението, като я е блъскал. Служителите се уплашили и викнали охранителната фирма, обслужваща обекта.

По време на съдебно заседание на Бургаския районен съд М.М си признал, че е бил пил три ракии във въпросното заведение, както и едно уиски по-рано през деня. Той не отрекъл, че е казал на сервитьорката да се съблече гола, но това било в рамките на "бъзика". В обясненията си агресивният мъж посочва, че действително не са му стигнали пари да си плати сметката, затова му се наложило да отиде до дома си, който е близко до заведението, върнал се и доплатил. Мъжът си признал, че след връщането си в заведението се е набирал и правил лицеви опори на вратата.

Съдът реши, че за поправяне на нарушителя и за постигане на целите на административното наказание на същия следва да бъде наложено наказание "глоба", в размер на 250 лева, което е средният предвиден в закона размер.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Много дъжд до часове
Какви са проблемите пред летния туристически сезон, обсъждаха три...
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).