Сгащиха Цайса с наркотик в бельото

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:09 / 04.04.2012
1415
На 02.04.т.г. около 20.00 ч. на входа на Бургас от Созопол, служители от сектор «Криминална полиция» при Първо Районно управление «Полиция» - Бургас, спрели за проверка лек автомобил «Форд Мондео», с бургаска регистрация, управляван от криминално проявения В.В., 34-годишен от Бургас, по прякор «Цайса», с който се придвижвали и: 20-годишната Д.Р. от с. Маринка и 30 год. И.П. от Бургас.

Лицата и автомобила са отведени в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас за допълнителна проверка, като при извършения личен обиск на В.В., в бельото му са намерени две полиетиленови пликчета с бяло прахообразно вещество, реагирало при полевия наркотест на кокаин. В.В. е задържан за срок от 24 часа.

При последвалото претърсване на къщата, обитавана в момента от В.В. и разположена на ул. «Бузлуджа» № 34 в с. Маринка, са намерени и иззети : полиетиленов плик със суха тревна маса / канабис/, полиетиленов плик със семена от канабис, полиетиленов плик с над 10 розови хапчета с емблема на «Мицубиши» / метамфетамини/ и разпръсната тревна маса за сушене, съхранявана в стопанска постройка към кащата.

С постановление на Бургаска районна прокуратура В.В. е задържан за срок до 72 ч. Припомняме, че В.В. е един от основни ръководители на наркогрупа, гравитираща към Димитър Желязков до 2007 год. Години по-рано 34-годишния бургазлия участвал при побоя на двама свидетели по дело за наркоразпространение, осъществен в с. Баня. Изтърпял е присъда - лишаване от свобода в размер на 3 години и 8 месеца за участие в организирана престъпна група с лидер Димитър Желязков, като наскоро бе освободен от бургаския затвор. По време на изтърпяване на присъдата, за В.В. съществуват данни че вместо да полага труд, се занимавал с пласиране на наркотични вещества. По този повод е спрян от работа и е продължил да изтърпява присъдата си в корпуса на бургаския затвор. Работата по документиране на престъпната дейност на В.В. продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас.

Виж коментарите (1)

Още по темата (38):
28.10.2022 Започва делото срещу Митьо Очите
20.07.2022 Делото срещу Митьо Очите остава в столицата
10.03.2022 Дъщерята на Митьо Очите спъна делото срещу него, претърпяла е операция
21.11.2013 НАП-Бургас прави нова оценка на вилата на Митьо Очите
19.01.2013 Последният от бригадата на Митьо Очите се самоуби
02.11.2012 Пускат за продажба в интернет имоти и вещи на Митьо Очите
Още новини от Новини от Бургас:
Малката Нати има нужда от нашата помощ, за да живее
Зелен уикенд в Бургас: Очакват ни карнавал, велопоход и познавате...
Изгледайте това видео и се замислете как ще паркирате следващия п...
Бургазлия пробва да счупи рекорд! Хванаха го да шофира с 4,25 про...
Двама братя от "Победа" изумиха бургаските полицаи
Безплатни прегледи за разширени вени организират в УМБАЛ Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).