Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Шарен фест на ръчно изработените изделия ще се проведе във "Флората"
Автор: Екип Burgas24.bg 10:02 / 22.03.2017Коментари (0)876
©
Шарен фест на ръчно изработените изделия ще се проведе през април във "Флората". Организаторите обещават по нещо за всеки - зали, изпълнени с чара и енергията на творците - картини, скулптури, мода - мъжка, дамска и детска, аксесоари, декори за дома и офиса, свещи, бижута, бебешки дрехи, играчки и много други артикули, външни алеи със зони за релакс, хапване и пийване, приятна музика, целодневни работилници и интересни мини представления. 

Фестивалът ще се проведе през трите дни от 14 до 16 април. Той ще включва и благотворителна зона, където можете да направите своето парично дарение за някоя от каузите в това издание, както и да донесете ваши дрехи, аксесоари и книги.

За мъжката част от посетителите е подготвено разнообразие от автентични крафт бири, мезета - топли и студени, малиново вино и различни коктейли. Зоната за релакс е на разположение на всички! За по-активните и готови на предизвикателства посетители, ще има импровизирана сцена за караоке, музика и филми.

Ако желаете да изберете специален подарък за специален човек - това е мястото.

За малките гости организаторите са подготвили Детски работилници, които ще погълнат вниманието им и ще разгърнат тяхната креативност. През това време, мили родители - вие сте свободни да пазарувате, хапвате и пийвате.

Фестивалната гостилница ще ви изненада с разнообразие от топли и студени напитки с кафе и шоколад - веган млека и рожков, мъфини, курабийки, хляб, торти, сладкиши - здравословни и полезни, бургери и пица, хумуси и разядки, скара и местни деликатеси, крафт бира и малиново вино, както и коктейли в следобедните часове. Всичко това, приготвено на място пред вас от гостуващи майстори.

В био зоната фермери и готвачи ще ви разкажат за здравословните продукти и тяхното влияние върху нашите тела. Ще получите съвети за борба със стреса в ежедневието, за постигане на хармония със себе си и околните.

Зала 1 на ЕКСПО ЦЕНТЪР ФЛОРА пък ще се превърне в едно приключение за всеки посетител - тя ще е пълна с живи цветя и растения за дома и градината.

В центъра на събитието ще има кутия за томбола. Потърсете фестивалните флаери из града, попълнете талона на гърба им и го пуснете в нея. Ще има много подаръци и изненади всеки ден!

Събитието стартира на 14 април и завършва на 16 април - Великден. Това означава, че освен всичко друго, ще има шарени яйца, вкусни козунаци и работилници за декориране. Заповядайте!









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: