Шофьор, убил мъж на пътя, продължава да е на свобода

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:45 / 20.04.2021
982
Две години след жестоката катастрофа ,при която 28-годишният тогава Георги Костадинов е премазан от друг водач със скорост от 180 км/ч, при разрешени 90 км/ч, виновникът за инцидента все още не е получил наказание. Това разказа майката на загиналия Славка Костадинова, която се включи в протеста в Бургас срещу опасните шофьори.

На първа инстанция мъжът, предизвикал катастрофата, получил присъда от 4 години, но все още е на свобода, тъй като вече 6-ти месец семейството на Георги чака Апелативния съд в Бургас да насрочи дата на заседанието си.

"Убиецът на сина ми е на свобода. Той бе осъден на 4 години затвор. Не смятам, че един човешки живот би могъл да бъде заменен за толкова време. Никога няма да се съглася с присъдата", казва пред NOVA майката на Георги.

"Виновникът все още шофира. Ние го видяхме зад съда след едно от заседанията. Той се качи в колата си и потегли демонстративно. Надявам се наказанията за такава скорост да бъдат по-големи. Тези 4 години са неадекватно наказание за такова убийство", добавя Славка.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията
Зоопаркът в Бургас с разнообразна програма в празничните дни – от...
Облаци и едва 17 градуса за Бургас утре
Хотелиер на морето: За Великден пакетите струват около 150-170 лв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).