Ще има ли нов облик дворът на още една бургаска детска градина?

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
10:49 / 18.11.2020
1100
Общински съветници предлагат да бъде извършен ремонт на двора на детска градина Звездица“, намираща се на ул. Лермонтов №9. Такъв не е правен от 30 години, Очаква се той да струва 122 хил. лв., установи справка на Burgas24.bg.

"Детска градина "Звездица“ се намира на ул. Лермонтов №9, в сърцето на  Бургас. В детското заведение се отглеждат, възпитават и обучават деца от 2 групи, като общият им брой е 54 деца. В двора на градината не е извършван ремонт от 30 години и вече има спешност по извършването му. Оградата е компрометирана, има нужда от ремонт на ВиК тръби, които наводняват подземието. Оформяне на корони и извършване на оформящи и подмладяващи резитби на дървесна растителност. Изкореняване и премахване на дънери с тежкотоварна техника. Премахване на компрометирана стара настилка от тротоарни плочи и градински бордюри. Полагане на нова настилка от щампован бетон, каучукова настилка за детските площадки, изграждане на подпорни стени, полагане на градински бордюри. Изграждане на ел. инсталация за градинско осветление. Ремонт на съществуваща ограда и подмяна на портал. Изграждане на сцена на открито. Рисуване на цветна площадка за пътна безопасност. Този ремонт е неотложен и с него ще допринесем за една по-красива и по- приятна среда за отглеждане на нашето бъдеще, децата на гр. Бургас. Има изготвен предварителен проект и КСС от лицензирани за това фирми", мотивират се съветниците.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Има ли спад на коклюша в Бургаско?
Малката Нати има нужда от нашата помощ, за да живее
Зелен уикенд в Бургас: Очакват ни карнавал, велопоход и познавате...
Изгледайте това видео и се замислете как ще паркирате следващия п...
Бургазлия пробва да счупи рекорд! Хванаха го да шофира с 4,25 про...
Двама братя от "Победа" изумиха бургаските полицаи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).