След сигнал на Burgas24.bg: Клиентите на "Handy" могат да бъдат спокойни за личните си данни

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:36 / 08.02.2017
4673
Само седмица след публикацията на Burgas24.bg, че в бургаския клон на магазин "Handy", намиращ се на "Александровска" 111, не защитават личните данни на клиентите си, от търговския обект взеха незабавни мерки. Върху стъклената витрина е поставено непрозрачно фолио, ограничаващо достъпа на външни лица до личните данни на клиентите.

Днес в редакционната поща на Burgas24.bg пристигна писмо от управителя на "Handy" Николай Филипов. С него той ни уведомява, че благодарение на нашата статия, бургазлии вече могат да бъдат спокойни за личните си данни. Публикуваме писмото без редакторска намеса:

Уважаеми дами и господа от редакцията на Burgas24.bg,
С настоящето Ви уведомявам, че след излизане на статията Ви в интернет сайта Burgas24.bg: "Бургазлия В "Handy" не защитават личните данни на хората" са предприети незабавни мерки от наша страна, като е поставено защитно непрозрачно фолио на витрината на магазин ХЕНДИ, находящ се в гр. Бургас, ул. "Александровска" 111. С поставянето на фолиото показаната на страницата Ви витрина на търговския ни обект вече не позволява на трети лица извън нашите служители да достъпват личните данни на клиентите ни през витрината, като проблемът, за който Ви е алармирал нашият клиент е решен занапред. С настоящето изказваме благодарност към нашия клиент за неговата бдителност, а на Вас за това, че ни обърнахте внимание за проблема.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).