Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
След трагедията на пътя: Волейболната федерация обяви тридневен траур
Автор: Петя Кузева 09:21 / 12.11.2023Коментари (1)956
©
След трагедията с жертви на пътя Ловеч - Плевен Българската федерация по волейбол обяви тридневен траур.

"С дълбоко прискърбие съобщаваме, че в тежък пътен инцидент загинаха Стефка Великова – президент и треньор на клуб Олимпиец (Плевен), както и двама състезатели от мъжкия отбор на клуба - Калоян Минков и Симеон Симеонов. Българска федерация волейбол изказва най-дълбоки съболезнования на семействата, близките и приятелите!", написаха от волейболната ни централа в официалната си страница. 

"Ще запомним Стефка Великова като отдаден колега и приятел на федерацията, голям радетел на българския волейбол, човек, който с ентусиазма, професионализма и добротата си запали искрата по любимия спорт сред много млади хора, един от най-главните мотори за развитието на волейбола в Плевен през последните години! Загубата за всички ни е огромна!

БФВ обявява тридневен траур, като всички официални срещи от спортно-състезателния календар в този период ще започват с минута мълчание", съобщиха в допълнение към скръбната вест от Българската федерция по волейбол.

Жалейките към обичания треньор и спортен деятел Стефка Великова не спират да валят и в личния й профил в социалните мрежи.

"Думите не стигат, за да опиша тази непрежалима и толкова жестока загуба… Още повече, когато трябва да се говори в минало време…

Тренер Stefka Velikova, Вие не бяхте просто един обикновен човек или треньор, Вие бяхте модел за подражание, Човек, на който можеше да се разчита, Човек, който изслушваше всеки един проблем независимо чий е и отговаряше винаги с усмивка и съвет! Само виждайки Ви, ние, олимпийците - бивши и настоящи, се зареждахме от Вашата умопомрачителна и положителна енергия… Вие отдадохте толкова много усилия за развитие на волейбола в нашия скапан град, правехте всичко възможно да има отбори и въобще плевенски волейбол… Помагахте на нуждаещите се… УНИКАЛНО ХУБАВ И ДОБЪР ЧОВЕК, ЕДИНСТВЕН…

Боли, когато разглеждам снимки от моменти, в които сме били заедно… Сълзите напират, ядът не стихва…

Светъл да е пътят Ви, тренер! Благодарен съм, че имах възможността да се докосна до Вас, благодарен съм за всяка една тренировка, всяко едно състезание, всеки един разговор и съвет…

Обичам Ви и неминуемо ще Ви пазя в сърцето си!

Дълбок поклон пред Вас!!!"

"С натежало сърце Ви казвам последно сбогом. Вашите напътствия и подкрепа ни направиха не само добри състезатели, а и добри хора. Днес волейболният корт се усеща по-празен от всякога. Вашето наследство ще живее завинаги в уроците, които сте предали и спомените, които сме споделили", пишат възпитаниците на Великова.



Още по темата: общо новини по темата: 3
13.11.2023 »
12.11.2023 »
11.11.2023 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Явно Българина не е добър шофьор! И трябва да шофира само на Плаца! Не по улиците и пътищата! То бива Некадърност..... Бива! Ама Чак пък толкова..... Че чак държавата е завряна в Кенефа! До толкова..... Че човек дори не може да диша в нея! Сякаш Няма Закони тук!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
Шеф Токев хванат да шофира пиян
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: