Служител във влака към редовен пътник: Махай се от тук, изрод!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (11)
11:42 / 24.06.2018
22022
За грубо отношение от страна на служител във влака Пловдив София сигнализира читател на Burgas24.bg. Той се свърза с нас, провокиран от материала, който публикувахме в петък "Грозни сцени във влака Бургас – Стара Загора! Груба кондукторка вбеси айтозлия пред дъщеря му“.

Георги Георгиев разказа пред камерата на Burgas24.bg, че същата служителка Виолета Димитрова се е държала грубо с него, наричайки го "изрод“ и "идиот“. Случаят е от януари, тази година. 27-годишният мъж е пуснал оплакване срещу жената, която работи като Началник влак по направление 8 – от София за Бургас, но до момента няма резултат от действията му. Именно по тази причина той се свърза с нас, за да даде гласност на проблема.

На 4-и януари Георги се качва от гара Пловдив и се настанява в купе, съседно на служебното. По думите му, няма никакви обозначения, че местата са предназначени за служители, въпреки това Виолета Димитрова му казва, да напусне, тъй като местата са предназначени за полицаи. Към момента такива няма във влака. Започва разправия, придружена с остра размяна на реплики, при което служителката нарича напълно редовния пътник "изрод“ и идиот. На гара "Септември“ тя се обръща към служители на реда, които записват данните от личната карта на Георги и ги предоставят на Виолета Димитрова.

"Това е нарушение на Законна за личните данни. От къде мога да бъда сигурен, че госпожата няма да злоупотреби с данните ми. Още повече, че аз също поисках тя да ми се легитимира, но въпросната отказа категорично. Пуснал съм жалба в Комисията за защита на личните данни, Комисията за защита от дискриминация, в Министерството на транспорта и в прокуратурата, но до момента няма никакъв резултат. Смятам, че въпросната служителка трябва да бъде освободена от работа, защото това не й е първото подобно провинение“, категоричен е Георгиев.

Вижте целия му разказ пред Burgas24.bg! Медията ни предоставя правото на отговор на засегнатите страни!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Бургас:
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).