Служителите на 112 не са кръшнали от работа, чакали смяната им да започне

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:45 / 16.09.2016
1152
Седемте служители на Единен Европейски номер 112, които бяха снимани да пият кафе и да пушат цигари, били пред нощна смяна, стартираща в 20:00 часа. Това съобщиха от пресцентъра на МВР във връзка с направената от бургазлия снимка на група служители, седнали отвън на раздумка.

Според официалното съобщение, хората били в зоната на работно си място в повечето случаи 30 минути по-рано, като тази практика не била нарушена и на 14.09.2016 год., когато видео-наблюдението е отчело първия пристигнал в 19.25 ч. Останалите шест служители поетапно са пристигнали, като фиксираната позиция на снимката показва периода преди застъпване на нощната смяна, т.е. въпросните хора все още не са на работа.

При направената проверка са изискани и проверени и два официални документа - месечния график за септември и книга за записване на държавните служители, които работят на смени, полагат дежурства, труд по време на разположение и труд извън редовното работно време, в които поименно и собственоръчно е отразено присъствието на служителите и времето за застъпване на работа. Свалени и приложени, като материали по проверката са и видеозаписи от охранителните камери.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Бургас ще домакинства образователен форум, една от темите е изкус...
Полицаи обискираха криминален тип в Средец, ето какво откриха
Инцидент с мотоциклетист в Бургас
Блъснаха човек на пешеходна пътека в Бургас
Започва най-мащабният ремонт на Дюлинския проход
Тази новина е за хората от Бургас, които си търсят работа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).