Смарт Бургас показва най-търсените локации днес: болници, аптеки и хранителни магазини

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:09 / 03.04.2020
1906
В Смарт Бургас, както и с линк в сайта на Общината вече можете да използвате интерактивна геопозиционирана карта, която да ви насочи към най-търсените обекти по време на извънредното положение. Това са болници, аптеки, хранителни магазини, институционални сгради, контролно-пропускателни пунктове и др. Изброените обекти са отбелязани със сини иконки. Ако видите зелена или синя иконка под формата на медицинско шишенце с кръст, това означава, че там Община Бургас и кризисният щаб перманентно осигуряват материали за дезинфекция - диспенсъри, мобилни мивки или друго.

Интерактивната карта още се допълва, но и в този вид може да е полезна на хората, за да ги ориентира до най-близката локация, на която да открият това, за което са излезли навън. Тя ще ви отведе до търсен обект не само в града, но и в съставните селища на общината.

В сайта на Община Бургас ще откриете необходимия линк, като влезете в големия банер "Информация за борба с коронавирус" и вътре потърсите бутона ПУНКТОВЕ ЗА ДЕЗИНФЕКТАНТИ.

Електронната платформа Смарт Бургас има и мобилна версия, достъпна за инсталиране напълно безплатно в Google Play и App Store. В нея можете да откриете през компютър или телефон разнородна полезна информация, заредена в 17 модула: https://smartburgas.eu/bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (14361):
09.04.2024 Лекар: Една майка да откаже имунизация – това значи 4000 деца с възможност да се разболеят от коклюш
09.04.2024 Мангъров: Тези ваксини трябва да бъдат правени безусловно
08.04.2024 Проф. Ива Христова: Заболеваемостта от коклюш се повишава стремително
08.04.2024 Окончателно: Оправдаха Костадин Костадинов
08.04.2024 Д-р Бацелова: Това заболяване може да продължи седмици наред и крие риск от усложнения, не предприемайте самолечение!
08.04.2024 Костадинов се изправя пред съда
Още новини от Новини от Бургас:
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).