Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Смарт условия за малкия и средния бизнес
Автор: Екип Burgas24.bg 09:00 / 06.06.2019Коментари (1)1832
"Смарт център“ в Бургас предлага изграждане на персонализирани офис пространства от 23 кв.м до 2500 кв.м

Бургас е сред областите с най-динамично и високо ниво на бизнес и инвестиционна активност в страната. В него се наблюдава повишаване на коефициента на икономическа активност и коефициента на заетост и съответно намаление на коефициента на безработицата. По данни на "Института за пазарна икономика“ икономическата активност в областта бележи възходяща тенденция и през 2017 г. достига 71,0%.

Ако до преди години се възприемаше, че модерните бизнес сгради са достъпни единствено за големи фирми с над 100 служители, то днес митът се развенчава. В Бургас се забелязва все по-засилен интерес от малки и средни фирми към офис площи в бизнес сгради. Те търсят комфортни условия, удобна локация и лесна достъпност. "Смарт“ е първата офис сграда в Бургас. Тя представлява модерен бизнес комплекс от смесен тип, съчетаващ първокласни офисни пространства клас "А“, атрактивни търговски площи и зони за обществено обслужване.

"Смарт“ разполага с пет етажа офиси и две нива със зона за обществено обслужване, атрактивен и с индивидуален  стил IQ кафе-клуб, зала за фитнес и спортни занимания, многофункционална зала за събития – конференции, семинари, презентации, с 200 места. Свободните пространства тип "open space“ позволяват изграждането на офиси от 23 кв.м до 2500 кв.м. Основните принципи  в "Смарт“ са  автономност на всеки офис, гарантираща сигурност на дейността и комуникациите, възможност за индивидуално управление на енергийните разходи, осигуряване на непрекъснат режим на работа с постоянно видеонаблюдение и патрулираща охрана. Климатичната система от ново поколение позволява регулиране на температурата не само в отделните помещения, но и различните зони на едно общо работно пространство.

"Смарт център“ се намира на бул. "Транспортна“ № 15 – основна градска пътна артерия в Бургас, с отлична видимост, осигурен градски транспорт, велоалейна мрежа и собствен паркинг. Сградата предлага пряк и удобен достъп до Летище Бургас, което е само на 8 км разстояние, центърът е на разстояние от 4 км, а пристанището – на 6 км. "Смарт“ е най-близката и удобна офис сграда до летище в града, което е допълнителен комфорт за всеки бизнес, ситуиран в нея.

Сградата е оборудавана с високоскоростни асансьори, висококачествени стъклопакети с много добра редукция при пропускане на слънчева светлина контрол на достъпа, двойна оптична свързаност. Осигурено е електрозахранване от собствен трафопост и дублиращо захранване с дизел агрегат.

"Смарт център“ предлага приятна работна среда на всяка една фирма, търсеща удобство и комфорт за служители. Концепцията на сградата е насочена към човека, като разполага със светли и просторни офиси, "зелена“ среда в общите пространства, стените и настилките са в меки пастелни земни тонове, които допълват усещането за уют и спокойствие.

Част от компаниите, които избраха "Смарт“ условията за развитие на своя бизнес, са Booking.com, А1 офис корпоративни клиенти, BOR (Bulgarian Online Research), Флекс Лоджистикс, Бизнес Комуникации ООД, Кристал Груп. Осигурете нов дом за малкия си или среден бизнес и създайте офиса, който отговаря в най-висока степен на нуждите Ви в "Смарт център“ в Бургас.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 06.06.2019 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: