Смях до скъсване с "Жена ми се казва Борис"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:06 / 21.07.2017
1855
Участват: Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Петьо Петков-Шайбата, Диана Любенова, Ернестина Шинова, Жанина Дончева

Гъмов, Угрински, Рядков, Шайбата , Жанина Дончева, Диана Любенова и Ертестина Шинова на една сцена - комбинация, от която ще ви се схване устата от смях. Поради големия интерес към постановката, актьорите ще излязат отново на сцена в Бургас, в залата на Операта на 27 юли от 19.30ч.

Никой няма да иска да се окаже в положение, когато любовницата му внезапно заявява, че ще се срещне с жена му, за да и разкаже всичко за тяхната двегодишна интимна връзка! Случайността изпраща на Жорж /Станимир Гъмов/ спасител в лицето на артистичния и изобретателен Борис /Румен Угрински/.

"Спасителят" обаче забърква такъв вихър от недоразумения, че една провинциална брачна двойка панически бяга от Париж, за да е далеч от столичните безумия, една жена губи мъжа си, друга любовника си, един мъж през съвсем кратки отрязъци от време се чувства ту като рогоносец, ту като щастлив съпруг, друг вече не е наясно със сексуалната си ориентация.

Реална, експресивна, комична, изпъленена с обрати, преливане от мъжки в женски образи, екшън и абсурди, и за капак на всичко - изпълнена с ирония.

Постановката ще се играе на 27 юли от 19.30ч. на сцената на Операта.

Билети на касата на "Часовника" /градинката до хотел България/.
 
За повече информация: 0894/898-098 - Маруся Русева-организатор

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Зоопаркът в Бургас с разнообразна програма в празничните дни – от...
Облаци и едва 17 градуса за Бургас утре
Хотелиер на морето: За Великден пакетите струват около 150-170 лв...
Дете е със сериозни изгаряния след взрив на газова бутилка в Хаск...
Хиляди полякини атакуват това лято нашето море
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).