Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Снежина Маджарова: Без "Независимите" заседанията протичат по-добре
Автор: Екип Burgas24.bg 17:38 / 20.11.2009Коментари (3)1195
©
Председателят на общинския съвет в Бургас Снежина Маджарова каза, че групата „Независими" постоянно правят скандали по време на заседанията на общинския съвет и без тях заседанията се провеждат нормално. Поводът за нейния коментар бе поисканата й оставка от групата „Независими", които днес напуснаха заседанието на Общинския съвет.

Тя допълни, че в правилника на Общинския съвет има предвидена процедура за искането на оставка на председателя на съвета. Процедурата предвижда да бъде внесено мотивирано писмено искане от една четвърт от състава на общинските съветници.

"Тази група „Независими" доколкото ми е известно се състои от десет души. Така че те няма как в момента да внесат такова искане, ако разбира се други колеги не се присъединят към тях. Вчера общинският съвет ясно изрази своето отношение към нападките, които по време на абсолютно всяко заседание се отправят от въпросните двама или трима общински съветници, които са така наречената група на „Независимите", каза Маджарова.

На въпрос дали има предвид Валери Симеонов и Валентин Касабов Маджарова отговори утвърдително. „Аз не виждам някой друг, който през цялото време да става и да ме обижда", каза Маджарова и допълни, че е подложена на систематичен психически терор от въпросните съветници. По думите й тази група се храни от скандалите и няма друг начин да съществува в общественото пространство, ако не предизвиква скандали.

По повод обвиненията, че нарушава правилника на Общинския съвет Маджарова каза, че е юрист и е добре подготвена. "Няма как аз да не знам този правилник. През цялото време заседанията на Общинския съвет се саботират от въпросните съветници, които правят безкрайно безумни предложения най-вече по процедурата. За да върви работата на този Общински съвет, аз съм принудена да преглъщам всички техни обиди спрямо мен и квалификации. През изминалите 10-11 месеца изключително много съм преглъщала личната си гордост и професионалното си достойнство и не съм отговорила по никакъв начин на тези обиди в залата на Общинския съвет, защото знам, че ако отговаря, ще предизвикам вълна и ще се саботира работата на Общинския съвет. Аз мисля, че когато тези господа не са в залата, Общинският съвет работи изключително добре и конструктивно, и това си проличава на абсолютно всички заседания, на които те напускат залата на Общинския съвет", каза Снежина Маджарова по повод исканата й оставка от групата „Независими".

Източник: Агенция "Фокус"



Още по темата: общо новини по темата: 24
11.03.2010 »
21.01.2010 »
23.12.2009 »
18.12.2009 »
17.12.2009 »
17.12.2009 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Не че Валентин Касабов и Валери Симеонов не трябва да са коректив ама много прекаляват с простотиите-единия обижда непрестанно а другия се грижи града да изостане вазможно най-много.Нека си кажат и двамата какво полезно нещо са свършили заграда.
0
 
 
СКАТ е най гнусната ТВ!Досега слугуваха на Волен,но понеже са некадърници,не се уредиха никъде.Мръсни ченгета!!!Да се скрият някъде и да не объркват хората.Отвращават ме!Велизар Енчев и Валентин Касабовнай-много!!!
+1
 
 
Абсолютно подкрепям Снежина Маджарова.Предлагам на Валери и групичката му да си оборудват едно кабинетче в сградата на Скат и там да си играят на местен парламент.Те и без това не са свършили кой знае колко работа в истинския общински съвет.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Изграждане на Национална детска болница в София
Парламентарни избори 2024
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: