София Филм Фест на брега стартира на 1 октомври

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:11 / 15.07.2020
601
София Филм Фест на брега ще се проведе в Драматичен театър "Адриана Будевска" - Бургас от 1 до 9 октомври 2020.

Организаторите припомнят на най-запалените фенове на киното, че 24-ти СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ ЛЯТО #ONLINE вече повече от 2 седмици предлага част от програмата си онлайн. Това се осъществява чрез платформата Festival Scope, лидер в предоставянето на онлайн фестивални услуги в света, в партньорство с Shift 72.

Прожекциите стартираха на 25 юни и ще продължат до 19 юли - остава още една седмица, в която бургазлии имат възможност да гледат качествено кино и извън селекцията на бургаското издание!

С #ОНЛАЙН формата си София Филм Фест се превърна във фестивал на цяла България. Любителите на киното в страната ни имат сериозни възможности да обогатят познанията си към едно по-различно, авторско и мислещо кино, което е възможно да се гледа само в рамките на голям международен фестивал.

Програмата на София Филм Фест на брега през октомври ще претърпи минимални промени спрямо планираната през март, но все пак ще се придържа към нея възможно най-много. Киноманите, които държат да изпитат удоволствието от гледане на кино на голям екран, може да се насладят на онлайн прожекциите на останалите филми, които не влизат в бургаската програма.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Тази информация е важна за всички 2200 абитуриенти, които ще изпр...
Драстично увеличение на заразните с коклюш в Бургаско!
Важно за зелената зона в Бургас!
Експерт: Ако не се вземат мерки, след 100 г. България изчезва
44 000 в Бургаско обявиха доходите си пред НАП
Бургазлия се прости с колата си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).