Созополчанин предложи брак на бургазлийка пред Моста

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:21 / 01.04.2016
2403
Навръх Деня на лъжата - първи април красива бургазлийка получи най-романтичното предложение за брак, видя репортер на Burgas24.bg.

Съвсем не на шега влюбеният Николай от Созопол коленичи и поиска ръката на своята възлюбена Силвия. Точно в 15:30 часа влюбената двойка се спусна към Моста, където се бяха събрали десетки бургазлии, любуващи се на хубавото време. Тази разходка обаче се оказа малко по-необичайна и запомняща се за Силвия. В един момент всичко притихна и зазвуча тяхната песен "You're still the one" на Шаная Туейн. Високо в небето се разтвориха чадъри, образуващи посланието "Омъжи се за мен"! В този момент Николай коленичи и поднесе кокетна кутийка с годежен пръстен.

Пред Burgas24.bg созополският Ромео разказа, че дълго време е подготвял изненадата, а в последните дни му е било много трудно да сдържа вълнението си. Двамата били големи шегаджии и все казвали, че техният празник е 1-и април.
"Сега наистина ще празнуваме тази дата", в усмивка заяви созополският Ромео.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Първи данни за избирателната активност в Бургаско!
Прецедент в Бургас: Председател на изборна комисия избяга
В една секция в Бургас изборният ден започна с проблем
Президентът се включи в почистването на морското дъно край остров...
Управител на заведение на плажа: При нас е евтино, 15 лева за бир...
Ръст на предложенията за работа в София, Пловдив, Варна и Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).