Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Специалист: Дамите по монокини разсейват спасителите на плажа
Автор: Екип Burgas24.bg 13:06 / 31.05.2013Коментари (2)6899
© Impact Press Group
Дамите, които плажуват по монокини разсейват спасителите от служебните им задължения - да бдят за сигурността и здравето на всички плажуващи, каза Васил Загорчев, специалист по водно спасяване към БЧК.

"Добре е да се спазват някакви морални норми на плажовете, защото от година на година става все по-развратно поведението на плажуващите, те са все по-разголени. От спасителска гледна точка това разсейва и разконцентрира спасителя, тъй като той трябва да наблюдава всички плажуващи, а не да му се спира вниманието на някои разголени субекти. От друга гледна точка това има крайно пагубно въздействие върху децата и подрастващите", посочи Загорчев.

Той е ставал свидетел дори на полови актове на плажа в непосредствена близост до малки деца. "Виждал съм полуголи и голи хора, които плажуват без никакъв срам и свян, пак в близост до подрастващи. Това според мен е абсолютно неприемливо", бе категоричен специалистът.

Той каза, че можем да почерпим опит от по-развити държави, където това е забранено с правни норми и хората се глобяват ако ходят без горнище или показват седалищните си части носейки прашки. Според него добре би било да се уреголират нещата и тук. Най-важното според него без да звучи консервативно, е да се помисли преди всичко за подрастващите.

Той даде за пример телевизията, където има цензура на голите сцени, а когато има такива филмът е обозначен, че не е препоръчителен и би било добре по плажовете да има норми и граници на поведение. На въпрос не зависи ли от професионализма на даден спасител дали ще се заглежда или не по-разголените дами, той отговори, че естествено е да се получават забежки и заигравания, но те са провокирани именно от тези дами.

"Разголени дами, които привличат мъжкото око отвличат вниманието на спасителя и по време на дежурство едно такова разконцентриране може да отнеме важното внимание на спасителя от водната площ", каза още той.

Самият Загорчев не знае дали е имало инцидент поради тази причина, но от опит, а и след разговори с колеги, е категоричен, че дамите с монокини разсейват спасителите.

Източник: Радио "Фокус"



Още по темата: общо новини по темата: 4
08.06.2013 »
06.06.2013 »
28.05.2013 »
25.05.2013 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 31.05.2013 г.
0
 
 
Един умен човек да се изкаже по темата. Вярно е, че "от година на година става все по-развратно поведението на плажуващите, те са все по-разголени", а и не само това. Бил съм свидетел на секс на плажа посред бял ден в неделя по обяд, когато плажът беше пълен с хора и деца, и то секс без каквито и да е задръжки и опити да се скрият въпросните ебалници. И нямаше никакви органи на реда, които да си свършат работата. Заприличали сме на евтин бардак от ранга на Суринам... Митко Николов да не се прави на много либерален, а да се усети, че живее в голям град, а не в някое бразилско село. Не може по улиците на града да се разхождат напомпани селски батки с по-изрязани бански от тези на приятелките си, боси и епилирани като пу*ки.
0
 
 
Така ги разсейва че трябва да лягат по корем за да не изскочи "шнорхела". Ами те дамите да не мислиш , че го правят само заради тена?После магарето било виновно , че скъсало синджира.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
Лято 2024
Хороскоп за деня
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: