Специална боя ще пази стълбовете и светофарите в Бургас срещу лепене на реклами и плакати

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:08 / 30.11.2015
1061
Стълбовете от тролейбусната мрежа и светофарите в Бургас ще бъдат защитени от безразборното лепене на афиши и рекламни материали. По разпореждане на кмета Димитър Николов те ще бъдат обработени със специална антиплакатна боя, която не позволява на залепените афиши да се задържат върху повърхността им.

Преди нанасянето на новата боя, стълбовете ще бъдат почистени и обработени. Някои от съоръженията от тролейбусната мрежа - по ул. "Христо Ботев" и ул. "Булаир", вече имат от това специално покритие. Идеята е това да бъде направено и със съоръженията, които ще обслужват Бързата автобусна линия. От началото на следващата година ще бъдат обновени около 200 тролейбусни стълба по трасето от надлеза при "Океански риболов" - бул. "Иван Вазов" - "Хр. Ботев" - "Централната автобусна спирка" - "Ст. Стамболов". Това ще се случи и със стълбовете на новите светофари, върху които нерегламентирано се лепят афиши.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
На 24 май тези автобуси ще се движат на по-малки интервали в сутр...
Затварят за движение това бургаско кръстовище
Ученик почина от инфаркт в Бургас, подозират, че е пушил друсан ч...
Германските туристи се завръщат на Черноморието ни
Средната заплата в Бургаско мина 1700 лева
Ремонтират базата на Колежа по туризъм


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).