Спектакълът "На нея с обич! Емил Димитров" идва и в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:12 / 28.06.2017
1178
"На нея с обич! Емил Димитров" - музикалният спектакъл, който докосна сърцата, завладя емоциите и изправи на крака своята публика в зала 1 на НДК, се готви за следващите си срещи с Нея - Публиката.

Спектакълът ще бъде гостува за първи път на сцените на Летен театър - Варна (22 юли), Летен театър - Бургас (23 юли) и Античен театър - Пловдив (28 септември).

"На Нея с обич! Емил Димитров" е завладяваща история за Артиста, за когото животът е музика, сцената - дом, а голямата любов - Публиката!

Той изпя 400 песни, създаде първите български хитове, сред които и песните-химни "Моя страна, моя България", "Ако си дал" и "Писмо до мама". Продаде над 70 000 000 плочи и за първи път събра 80 000 зрители на концерт в 60-те години на миналия век.

Той е Емил Димитров!

Това е спектакъл за последната мечта на Артиста - да се срещне отново и за последен път с Нея - своята Публика. "Всяка мечта заслужава живот!", му казва Тя, вторият герой в спектакъла, и предлага на Емил да му помогне да сбъдне мечтата си, поставяйки условия за това. По пътя към Нея времето се връща назад и разказва историята на един живот, изпълнен с радости и болки, изпитания и победи, слава и самота. Живот, в който всичко е музика!

В спектакъла, преплетени в историята и сами разказващи история, звучат в изпълнение на актьора Даниел Цочев, 16 от незабравимите песни на Емил Димитров. Зрителите на "На Нея с обич! Емил Димитров" имат привилегията да чуят за първи път песните в живо изпълнение на симфоничен оркестър и въздействието на живата музика е неповторимо.

Оркестрациите на песните за музикалния спектакъл бяха създадени под ръководството на доц. Христо Павлов. Сред тях са: "Моя страна", "Ако си дал", "Писмо до мама", "Само тази нощ", "Джулия", "Арлекино", "Без грим", "Върни ми времето", "Ние се оженихме", "Нашият сигнал", "Вън вали" и др.

В ролята на Емил Димитров е актьорът Даниел Цочев.
В ролята на многоликия образ на Тя е актрисата Антония Малинова.

Маестро Христо Павлов е диригент на музикалния състав - Оркестър Симфониета София и бенд формация.

Спектакълът е с впечатляваща визия от кратки кино истории, които се преплитат с излъчване в реално време на близки планове на актьорите от 3 видео камери. Мащабна и силно въздействаща картина, която зрителите виждат за първи път в български спектакъл.

Автор на завладяващата сценична история и продуцент на спектакъла е Нели Бенова от OXYMORON FACTORY. Великолепната сценична постановка на спектакъла е дело на актрисата Снежина Петрова. Категоричната и запомняща се черно-бяла стилистика на сценографията и костюмите е създадена от Свила Величкова. Видео дизайнер на късометражните филми и картини на екран е Владислав Илиев.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).