Станишев отличник по безхаберие в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:01 / 30.11.2008
1006
Най- оценяваният политик в Бургас беше премиерът Сергей Станишев. Той получи отлични оценки по безхаберие, корупция, лицемерие, злоупотреба с власт и двойки по прозрачност, отговорност, справдливост и последователност. Ученическите бележници се разписваха до Часовника в съботния ден. Това е част от национална инициатива на младежката организация към ГЕРБ. Интересът на бургзлии към Станишев не е случаен, т. к. той бе водач на листа от бургаски многомандатен избирателен район. Всички, които са гласували за него, сега се чувстват излъгани. Другите често оценявани министри бяха Емиля Масларова и Асен Гагаузов.

Лошото време не попречи на младжите от ГЕРБ да проведат акцията си. А също и на бургазлии да дадат оценка на управляващите министри. В продължение на два часа бяха разписани 500 ученически бележника в Бургас.

Поводът за тази инициатива е решението на Европейската комисия окончателно да лиши България от парите по предприсъединителната програма ФАР- 220 млн. евро.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Евтим Милошев се срещна с председателя на Българската хотелска ас...
Мария Бакалова – ослепителна в Кан, бори се за награда
Акция на полицията в Бургас! Има задържани!
Рекорден брой посетители в Регионален исторически музей – Бургас ...
Млад шофьор катастрофира на пътя "Банево" – "Ветрен"
Студенти се събраха в Бургас за най-мащабното математическо състе...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).