Стартират шестдневни европейски тържества в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:45 / 09.05.2016
1103
На 9 май - Ден на Европа, Община Бургас, съвместно с Областен информационен център - Бургас, стартира шестдневни европейски тържества, с които ще отбележи своята принадлежност към голямото европейско семейство. Успешно осъществените проекти през последните години в Бургас придадоха европейски облик на града и допринесоха за европейското самочувствие на неговите жители. В Дните на Европа, Бургас ще отпразнува своята уникална идентичност и самобитност като част от една голяма европейска общност.

В 11 ч., в Заседателната зала в сградата на Община Бургас ще се проведе пресконференция за официално откриване на инициативата. Ще бъде представена програмата, която както всяка година е наситена от интересни събития: концерти, представления, работилници, пленери и спортни прояви.
Заповядайте и станете част от европейския празник на града!

Събитието се провежда в рамките на проект "Ефективно функциониране на Областен информационен център - Бургас", договор за БФП № BG05SFOP001-4.001-0026-C01, финансиран по Оперативна програма "Добро управление 2014-2020 г.", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Инспектори на ИАРА хванаха камион с близо 4 тона рапани
Наскоро взел книжка катастрофира с мотоциклет до хотел "Мираж"
Съдия Яни Гайдурлиев встъпи в Апелативен съд – Бургас
Попариха ни: Плащаме повече за сянка на плажа, вижте цените в Бур...
Страхотен фестивал с Бургас днес, ще бъде незабравимо
Бургас се прекланя пред паметта на Ботев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).