Стипендия от 1000 лв. получи първенецът на випуска от Строителния техникум в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:57 / 26.06.2017
2354
Бивши и настоящи ученици от
ПГ "Колю Фичето" - Бургас:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Стипендия от 1000 лева получи Деспа Петрова - първенецът на випуска на Строителната гимназия в Бургас. На тържествена церемония днес училището връчи дипломите за средно образование на своите абитуриенти.

Ваучерът за 1000 лв. бе връчен на Деспа от Тодор Андонов от Камарата на строителите в Бургас. Стипендията е на Камарата и тя традиционно я дава на зрелостник, който издига престижа на строителната професия. Деспа е носител на множество златни медали от национални състезания и отличник от целия курс на обучение.

Още 37 ученици бяха отличени днес - както за висок успех, така и за активно участие в национални, областни, регионални и градски състезания - както професионални, така и спортни; участие в организационния живот на гимназията. Камарата на строителите-ветерани също връчи своите отличия - приз "Перспективен млад строител".

150 випускници получиха своите дипломи за средно професионално образование. "Това е документ, зад който стоят реални знания, самочувствие и увереност! Благодаря за доверието на всички родители, които днес са тук. Ще знаем, че сме изпълнили своя дълг към Вас, ако и за момент не сте се поколебали, че сте записали детето си в нашето училище", каза в своето тържествено слово инж. Даниела Симеонова, директор на гимназията.

Думите й подкрепи Емилия Димитрова, майка на абитуриент от 12 а клас. "Къде ще учи детето ми" е въпрос, който стои пред всеки родител. Нито за момент не съм съжалила, че сме избрали Строителния. Бих направила този избор отново и отново", каза тя.
Гости на тържеството днес бяха представители на Камарата на строителите, Камарата на строителите - ветерани, фирми-спонсори на училището и от Обществения съвет към гимназията, както и много родители.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Да хванеш 120 кг шаран в Бургас и да ти излезе солено
Уникални кадри от нашето море
Жечо Станков оглави листата на ГЕРБ-СДС за Бургас
Опасно време!
С багрилница на открито Бургас отбеляза Велики четвъртък
Утре Бургас е предупреден!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).