Стотици изпратиха в бял ковчег нелепо загиналия Димитър Караманов

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:56 / 16.10.2018
58101
Стотици дойдоха днес в гробищния парк в Бургас, за да изпратят в бял ковчег 27-годишният Димитър Караманов от Бургас, загинал нелепо след падане от над 40 метра в Еменския каньон около Велико Търново, съобщи Флагман. Трагедията за бившите му съученици и приятели от Бургас е неописуема.

Димитър бил на екскурзия във Велико Търново с още двама приятели от София, за да празнуват ергенско парти на единия от тях. Тримата се качили на Еменския каньон в събота следобед, защото обичали туризма и природата. Не са употребявали алкохол. Според твърденията на приятелите му, Димитър вървял в непосредствено близост до ръба на скалата. Не са го видели да вади телефона си, за да прави селфи.

На следващия ден, 14 октомври, Димитър Караманов щял да празнува рождения си ден в старопрестолния град.

Димитър бил с невероятно чувство за хумор, еколог, един от най-добрите ученици на Механотехникума в Бургас. През последните години живеел в столицата и бил един от най-добрите готвачи в основния ресторант на елитния хотел "Маринела".

Най-близките му роднини са в шок от трагичната вест. Бащата на Димитър починал преди 4 години от онкологично заболяване. Майка му работела в САЩ, където била известена за загубата на сина си. Снощи тя пристигнала, за да го изпрати в последния му път.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).