Съборили законна ограда в Бургас покрай незаконна сграда

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:06 / 08.10.2015
1168
Незаконен магазин в центъра на Бургас е полусъборен от близо месец и никой не предприема мерки, за да завърши разрушаването и изчисти строителните отпадъци, съобщи flagman.bg, като се позова на сигнал от живущите в района на ул."Антим I" 45.

"Това е стар магазин, в който преди време продаваха сърфове. Собственикът му - мъж с фамилия Върбанов го издигнал незаконно и нямал никакви строителни книжа. След дълга съдебна битка все пак се стигнало до решението да бъде разрушен. И тъй като имотът е от четвърта категория, се поверява в правомощията на общинската дирекция "Незаконно строителство", разказаха запознати с историята на имота.

Оттам изпращат бригада-роми, която за ден събаря обекта, а покрай него и напълно законната ограда на съседния имот. След това остават всичко в руини и месец от тях няма и следа, разказаха хората от ул."Антим I".

"Обаждаме се многократно. Проведохме разговор и с директора на отдела Георги Георгиев, но няма никакъв резултат", коментираха съседите, които макар и да живеят в центъра на Бургас ежедневно се сблъскват с грозната гледка.

На метри от нея се намира частно училище, което се посещава от десетки деца.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Очаква се в Община Бургас да постъпят нови средства
Община Бургас подписа споразумение с УАСГ
Пиян към продавачка: Защо не вземеш да ми врътнеш една… Какво пос...
Станимир Апостолов, зам.-кмет на Бургас открива конференцията Dig...
Бургазлии се възмутиха от състоянието на детска площадка в център...
Скръбна вест: Почина уважаван бургаски лекар


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).