Супер модерен самолет прави бизнесполети до всяка точка на света

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:27 / 14.07.2008
549
Нов супермодерен самолет извършва бизнес полети до всяка точка на света. Въздушният лайнер е собственост на авиокомпания "Александров еър" на несебърския предприемач Чавдар Александров.

„Нашата мисия е да предлагаме бърз транспорт до всяка удобна точка за пътниците ни, като им предоставяме безупречно обслужване до последната минута от пътуването им", обясни за новия си проект Чавдар Александров. Клиентите на новата авиокомпания могат да пътуват както от София до Скопие, така и до Кайро или Дубай. Цената на луксозните дестинации с всички екстри е 3 000 евро на час.

„Бизнес полетите са нещо, което ще се превърне в необходимост за все повече хора, ценящи лукса и първокласния комфорт", смятат от авиокомпанията.
Основен приоритет пред "Александров еър" е да извоюва сериозна репутация на тази сравнително нова тенденция в авиацията. ВИП пасажерите на "Александров еър" пътуват с бизнесджет Learjet60.

Пълното с екстри американско чудо е оборудвано с безжична интернет връзка за преносими компютри, Pod и други аудио и видео уреди. Learjet60 е най-бързият в своя клас и осигурява комфортни условия на пътниците.

Лайнерът вече е доказал изискаността във всеки свой детайл - високата скорост за издигане, голямата височина, на която може да лети, както и ниското ниво на шум в кабината. Компанията поддържа над двадесет дестинации, сред които Дубай, Барселона, Москва, Брюксел, Ница, Олбия и Лондон.

„Пазарния дял на пътуванията с бизнес класа нараства вследствие икономическия растеж в страната. Затова и не изключваме разширяване на флота", издадоха от „Александров еър".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Полицията конфискува 3 коли само за ден в Бургаско
На колко години се женят бургазлии?
Бургас ще домакинства образователен форум, една от темите е изкус...
Полицаи обискираха криминален тип в Средец, ето какво откриха
Инцидент с мотоциклетист в Бургас
Блъснаха човек на пешеходна пътека в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).