Състезание за млади предприемачи ще се проведе в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:46 / 07.07.2014
534
Млади предприемачи ще имат възможността да споделят своите бизнес идеи и да получат практически съвети за тяхното реализиране на 8 и 9 юли (вторник и сряда) от 09:30 ч. в зала 1 на Младежки културен център, ул. "Гладстон" №39, гр. Бургас. В рамките на събитието те ще развихрят своята креативност и ще се включат в двудневно състезание по предприемачество.

Журито ще оценява креативността на състезателите, иновативността на идеите и бизнес плана за тяхното осъществяване. Победителите от бизнес надпреварата ще бъдат обучавани в 6-модулна програма на CEED България, която е разработена от Института по предприемачество (SIFE) в град Хур, Швейцария.

Състезанието се организира от Център за предприемачество и управленско развитие - CEED България със съдействието на Европейски център за иновации, образование, наука и култура, и Фондация Start UP. То е част от проект "Българо-швейцарска предприемаческа екосистема" (Swiss-Bulgarian Entrepreneurship Ecosystem Activity), който се осъществява в партньорство с Института по предприемачество (SIFE) в град Хур и Startup@UZH към Университета в Цюрих, с финансовата подкрепа на Българо-швейцарска програма за сътрудничество чрез Фонд за партньорство и експертна помощ.

Участието в състезанието е свободно след предварителна регистрация на: http://bit.ly/1z4P8Cn


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Подробности за акцията на МВР, Агенция "Митници" и НАП в Бургас! ...
Президентът коментира в Бургас катастрофата с колата на НСО
Вижте новите спортни игрища на Бургас, намират се в "Меден рудник...
Проверки на бензиностанции в Бургаско
Най-много изборни нарушения има в Бургаско
Ето какво можете да видите в бургаската Нощ на музеите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).